LIMITED EDITION ETOS BOTANICAL BOOST ROSEMARY & FIG

Elke keer opnieuw word ik blij als er weer een pakketje van Etos op de deurmat ligt. Steeds opnieuw heerlijke producten die mij doen verwenden tijdens een douchebeurt, tijdens het make-uppen en ditmaal ook tijdens een avondje serie kijken of bloggen. Twee heerlijke producten voor in de bad- en slaapkamer én een heerlijke geurkaars en dat allemaal in deze limited edition lijn van Etos. Botanical Boost Rosemary & Fig.

Shower Foam

Ik vind een shower foam heerlijk onder douche of in bad! Zo’n zachte schuim die je lichaam heerlijk wast, alles heerlijk laat ruiken en daarnaast droogt het mijn huid niet uit! De shower foam ruikt heerlijk en deze geur is ook na het douchen nog subtiel aanwezig, wat ik zelf echt heerlijk vind. Echt heerlijk om mee te douchen en zeer zeker een aanrader!

Massage Oil

De massage olie is daarentegen ook heerlijk. Het heeft dezelfde fijne geur en daarnaast is het ook heel zacht om aan te brengen over je lichaam, maar op een andere manier als de foam. Ik vind het zelf heerlijk om gemasseerd te worden en daar kan ik deze olie wel bij gebruiken, maar daarnaast kan je hem ook gebruiken om je lichaam in te smeren na het douchen. De olie heeft een hydraterend effect, maakt je huid super zacht en plakt niet! De geur is hierbij subtiel aanwezig.

Scented Candle

Ik ben zelf echt helemaal dol op geurkaarsen. Als je op welk moment van de dag mijn slaapkamer ook inloopt en ik ben daar aan het rommelen, dan staat er wel één of twee geurkaarsjes te branden! Ik vind het een heerlijke gevoel! Ik heb zelfs een geurkaars met een houtenlontje die een zacht knisperend geluid maakt van een houtkachel. Maar goed, verder over deze geurkaars. De geurkaars is subtiel aanwezig, je ruikt hem zeker als je de kamer binnenkomt, maar het is niet te overheersend.

Daarnaast ziet hij er ook super leuk uit! Ik vind de vormgeving heel erg leuk. Hij is clean vormgegeven, maar wel het detail van Etos erop, wat in dit geval ook zeker zo mag zijn.

Dit zijn drie producten uit de Botanical Boost Rosemary & Fig, maar daarnaast zijn er ook nog andere producten, namelijk Bath Fizzer (per 2 stuks), Scented Sticks, Handcrème en Bodycrème met allemaal een Etos prijsje. De Shower Foam (200 ml) is verkrijgbaar voor €4,99, de Massage Oil (150 ml) voor €4,99 en de Scented Candle is verkrijgbaar voor €6,99. Dit maakt dat je op een bedrag van bijna €17,- uitkomt voor deze drie producten en bij besteding van minimaal €15,- krijg je er het Beauty Bloggers Boek bij ter waarde van €12,95. Ik ben er al met veel plezier aan begonnen, terwijl mijn kaarsje in de badkamer brandt en ik in een heerlijke foam bad zit!

 

Ben jij al bekend met deze lijn?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    oktober 25, 2017 at 10:26

    Ik vind dat deze collectie er erg chic en stijlvol uitziet. Ik was laatst een dagje in Amsterdam en heb ervan geprofiteerd om minimaal € 15 te shoppen bij Etos, om exact die reden, hehe. (Hier in België hebben we geen Etos.)

  • Leave a Reply