Londen wishlist

Nog een maandje en dan zit de citytrip naar Londen met mijn moeder er alweer op! Eindelijk mag ik dan naar Londen en ik ga wellicht shoppen als een gek! Ondertussen ben ik al bezig met de voorbereidingen; het verzamelen van leuke hotspots en het maken van een wishlist. Deze wishlist wil ik graag met jullie delen! 

Jeans
Aller eerst ben ik ontzettend opzoek naar een nieuwe jeans! Jeans kopen blijft voor mij een ramp! Ik heb rondom mijn heupen maat 36/38 nodig, rondom mijn taille 34 en rondom mijn kuiten weer maat 32. Ik hoop dat ik dus de perfecte jeans tegenkom en dan neem ik deze meteen mee naar huis!

Nars
Nars heeft zulke mooie producten! Ik kan echt niet wachten tot ik in deze hemel verdrink en mijn hele hand onder de swatches kan smeren! Als ik ga rondkijken in webshops en Nars tegenkom, dan wordt ik helemaal gek en in het bijzonder bij de prachtige blush Super Orgasm en Deep Throat. Deze zijn beide prachtig en ik vind het leuk om ze tijdens zo’n tripje te kopen. Mocht ik ze tegenkomen, dan gaat er eentje sowieso mee richting Nederland!

Benefit 
Benefit heeft ook hele mooie producten en nog steeds zit ik te azen op de Hoola Light Bronzer. Ik heb op dit moment een perfecte bronzer die past bij mijn lichte huid, maar dit is toch ook echt een plaatje! Ik heb er in Milaan ook voor gekeken en toen besloot ik (al voor de 20ste keer) om hem niet mee te nemen, zal het dit keer dan wel gebeuren?

Collection concealer
Ik hoor iedereen over de Collection concealer en ik ben hierdoor ook wel heel benieuwd geworden naar dit (volgens anderen) top product! Ik wil hem sowieso swatchen als ik het tegenkom en wie weet neem ik hem dan ook wel mee naar huis! Al moet ik zeggen dat ik nog steeds heel fijn werk met mijn concealers van Catrice en die zijn ook nog lekker budget!

Kerst 
En daarnaast, waar mijn moeder eigenlijk voor mee gaat naar Londen, kerstshoppen! Dit gaan we dus ook vooral doen. Ik moet nog een lijstje maken waar we allemaal heen willen, maar een heleboel zal kerstgerelateerd zijn en ik kan je nu al vertellen dat mijn moeder niet met lege handen naar huis gaat!

2 Comments

 • Reply
  kimmetjekims
  oktober 21, 2017 at 09:37

  Zoo leuk dat je er al druk mee bezig bent! Deze wishlist is in ieder geval geweldig en ik weet zeker dat je genoeg leuks gaat shoppen daar. Ik wil ook nog zo graag een keer naar Londen, let me know hoe het was! <3

 • Reply
  Eva
  oktober 21, 2017 at 19:23

  Zo leuk dat je met je moeder naar Londen gaat en samen gaat kerstshoppen ! Alles is zo mooi versierd en de warenhuizen hebben geweldige kerstcollecties <3 ik ben jaloers haha

 • Leave a Reply