Mijn plannen voor de herfstvakantie

De herfstvakantie is voor mij al een aantal dagen bezig, vandaag precies de derde dag en ik heb in de afgelopen twee dagen al van alles gedaan en er staan ook nog wat andere dingen op de planning. Vandaag vertel ik je wat ik allemaal ga doen (of al heb gedaan) en haal je er misschien inspiratie uit!

Werken

Aller eerst werken! Ik ben deze week dus vrij van school en daarom heb ik extra de tijd om geld te verdienen en wat extra te werken bij mijn bijbaantje. Zo zijn de maandagmiddag, de woensdag en de zaterdag al hier helemaal mee gevuld en ben ik die momenten omringt met brood en gebak! Een bezigheid die uiteindelijk ook nog mooi wat oplevert!

Dagje Nijmegen

Gisteren (dinsdag) ben ik een dagje naar Nijmegen geweest met mijn vriend om er ook eventjes uit te zijn deze week. Even wat gewandeld, geshopt en gegeten en dan zit een dagje er al weer snel op. Wist je dat ze trouwens een pepernoten winkel hebben in Nijmegen?! Allemaal verschillende, aparte pepernoten! Stroopwafel pepernoten, truffel pepernoten, caramel-zeezout pepernoten! Het moet niet gekker worden. Deze winkel zit trouwens op meer plaatsen, mocht je er dus van houden of gewoon benieuwd zijn, neem dan zeker een kijkje.

Foto’s maken

De tas met spullen die ik nog wil fotograferen voor de site is ondertussen erg vol en dus hier wil ik deze week ook eventjes tijd aan besteden, zodat ik alles kan fotograferen en daarnaast ook kan gaan gebruiken en uitgebreid kan gaan testen voor jullie en er later weer een review over kan gaan schrijven! Dus ook zeker op mijn lijstje!

Leren

Over een paar weken heb ik mijn eerste tentamen! Spannend en natuurlijk heel veel werk om alles goed te leren en dus hier ga ik ook mijn tijd aan besteden in de vakantie! Qua opdrachten heb ik alles al af en dat scheelt al een heleboel! Nu dus nog flink studeren!

Watercolor painting

Misschien een nieuwe hobby! Ik heb allerlei spulletjes bij de Action gehaald (zeker de moeite waard om even te gaan kijken als je dit ook leuk vind om te doen) om te beginnen met watercolor painting. Geen idee hoe het moet en of ik er iets van ga bakken, maar dit gaan we deze week ook zeker uitproberen! Ik heb verf, potloden, papier, schilderijtjes en vanalles en nog wat om aan de slag te gaan!

Daarnaast ga ik proberen regelmatig uit te slapen én eventueel nog wat beauty shoppen net over de grens in Duitsland! Ik heb nog een aantal producten nodig en dat is daar net iets anders of goedkoper!

Wat zijn jouw plannen voor deze vakantie?

No Comments

Leave a Reply