Mini droogshampoo’s van Batiste

Droogshampoo is het product dat ik het meeste gebruik voor mijn haar! Het is zo’n makkelijk product om je haar even op te frissen en meer volume te creëren. Ideaal voor thuis en voor onderweg en zeker deze leuke mini’s! De mini’s zijn ideaal voor de vakantie of in je tas als je onderweg even een opfris nodig hebt. Maar zijn ze net zo fijn als de grote variant?

Van de Batiste droogshampoo’s heeft nu verschillende mini’s. Een aantal van de fullsize flacons zijn nu ook verkrijgbaar in de mini’s en ik heb zelf Batiste Blush en Batiste Tropical. De mini’s zijn 50 ml en dus ideaal voor onderweg, want hij mag ook in je handbagage in het vliegtuig! Ideaal dus voor mijn tripje naar Londen binnenkort.

Batiste Tropical

De Batiste Tropical heb ik een tijdje al terug al gereviewd, dus ben je benieuwd wat je er toen allemaal van vond, lees dan zeker even deze review. Deze droogshampoo heb ik in de fullsize heel veel gebruikt en hij is echt geweldig! Nu heb ik de mini en daar ben ik ook weer super blij mee, want deze kan ik mooi meenemen voor onderweg. Dit soort dingen zijn ook ideaal om bij mijn vriend thuis neer te leggen om te gebruiken als ik daar ben. Ik gebruik mijn producten die daar liggen toch net iets minder vaak dan dat ik ze thuis gebruik.

Batiste Blush

Batiste Blush kende ik nog helemaal niet en het is een hele mooie, vrouwelijke flacon waarmee je je haar een opfrisbeurt kan geven! Blush heeft een hele lekkere bloemengeur en geeft het haar een mooie boost aan volume. Dit onderscheid Batiste trouwens echt van de andere droogshampoo’s, de heerlijke geuren en de volume die de spray’s geven! Dit zie ik nog maar weinig terug bij andere droogshampoo’s. Blush zorgt ervoor dat mijn haar ook weer heerlijk fris is en lekker ruikt!

Voor mij zijn deze (mini) droogshampoo’s echt een uitkomst! Mijn haar wordt namelijk onwijs snel vet door de medicijnen die ik gebruik voor mijn schildklier en dit is ideaal om het toch een beetje minder vaak te wassen. Daarnaast zijn de mini’s ook fijn voor onderweg!

Batiste Mini Blush en Tropical zijn verkrijgbaar voor €2,19 (50ml) bij Etos en DIO drogist en online via diodrogist.nl & drogisterij.net.

Gebruik jij graag droogshampoo?

No Comments

Leave a Reply