De eerste aankopen voor de uitzet

Misschien duurt het nog een aantal jaar voordat ik het huis uit ga, dat denk ik haast wel zeker, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het bij elkaar verzamelen van je uitzet. Ik ben zo al wat aan het sparen en heb al wat dingen van mijn moeder gekregen en zo heb ik ook een eerste aankoop gedaan met twee leuke items voor de uitzet. Deze wil ik graag aan je laten zien. 

Ik ben echt een grote theedrinker. Bij ons in huis zijn op verschillende plekken wel theezakjes te vinden met ontzettend uiteenlopende smaken en het vele thee drinken zal ik ook meenemen als ik het huis uit ga. Zo heb ik volgens mij al een theedoos waar genoeg thee in kan, maar nu heb ik ook een leuke theepot(je) en een mooie thermosfles die ik mee kan nemen voor onderweg.

De aankoop waar het echt om draait, is dit leuke theepotje. Het is een heel klein theepotje, ik had echt verwacht dat hij groter zou zijn, maar dit is ook wel leuk. Mijn vriend drinkt eigenlijk geen thee, dus mochten wij gaan samenwonen en met z’n tweetjes op de bank zitten, dan is dit een ideale theepot! Ik haal er denk ik twee koppen uit en dat is prima. Als ik dan water kook, kan ik direct een kop thee inschenken en de rest in deze theepot meenemen naar de bank.

Mocht er familie of vrienden op bezoek komen, dan moet ik echt gebruik maken van een andere theepot, daarvoor is deze echt te klein! Wel leuk om zo dan twee verschillende theepotten te hebben, een voor me-time en de ander als er bezoek is.

Daarnaast heb ik ook nog een leuke thermosfles die ik eventueel nu al zou kunnen gebruiken, maar die ik toevallig tegelijk gekocht heb met de theepot. Ik vind dit soort dingen ook ideaal als ik aan het studeren ben, dat mijn thee dan langer warm blijft en je hebt ook een hele fles waar het water in kan. Het leuke van deze thermosfles vind ik vooral dat hij roze is! Hij is echt super Pinterest proof en heel makkelijk!

Beide items zijn van Simon Lévelt en verkrijgbaar in de webshop. De theepot Barcelona in Cool Grey is verkrijgbaar voor €18,95 en de roze Tumbler van Corkcicle is verkrijgbaar voor €28,95.

Ben jij al aan het sparen voor de uitzet?

2 Comments

 • Reply
  Nicoleswereld
  oktober 14, 2017 at 06:37

  Wat leuk! Ikvind de kleur van de thermosfles ook echt super mooi. Zo af en toe wat spulletjes verzamelen is altijd goed en ook nog eens leuk

 • Reply
  Daphne
  oktober 14, 2017 at 09:39

  Wat vind ik ‘t kleurtje van die thermosfles schattig! Echt heeel leuk 🙂

 • Leave a Reply