Sleek Eyeshadow Palette A New Day & All Night Long

Een tijdje terug schreef ik een review over het boek Lagom. De Zweedse kunst over een leven in balans. Niet te veel, niet te weinig, maar precies goed. Dit kun je tevens op alles toepassen. Niet te veel willen doen voor school, te weinig rust in huis, maar ook de hoeveelheid oogschaduwpaletten in je stash. Hier moet je een goede balans in weten te vinden en zo zijn deze twee oogschaduwpaletten voor heel veel looks geschikt en dus sowieso lagom! 
Dit zijn de twee nieuwste wat betreft oogschaduw paletten bij Sleek en ze zijn echt prachtig. Het is zowel een palette dat echt geschikt is voor overdag met mooie naturel kleuren en een palette voor in de avonduurtjes of tijdens een feestje waarmee je ook meer diepte kan creëren en voor een donkere look kan gaan. Al maakt het natuurlijk niets uit wanneer je het palette gebruikt. Ik gebruik net zo lief een palette met natureltinten voor overdag als in de avond of voor een feestje en soms wil ik liever uitpakken en zal ik eerder grijpen naar het palette met wat donkere tinten.

Beide paletten zijn in ieder geval geschikt om ontzettend veel verschillende looks mee te maken en daarnaast zitten er in het palette verschillende finishes. Je kunt dus met twee paletten heel veel kanten op en zou hier dus eigenlijk genoeg aan moeten hebben. Heel lagom! Echter, heb ik zelf ook ontzettend veel paletten in huis!

A New Day

Dit palette staat centraal onder de quote Back to basic. Een palette met twaalf zachte nude tinten, zoals goud en warme peachy tinten. Kleuren die heel basic zijn, maar altijd goed voor overdag. Hele mooie kleuren en zowel matte als shimmery oogschaduw, waar je dus ook alle kanten mee op kan.
Ik ben zelf echt super te spreken over het paletten! De kwaliteit is weer helemaal Sleek, zoals we gewend zijn en die is altijd goed. Je kunt hele mooie natuurlijke looks creëren. Het palette is overwegend warm, maar het is nog wel in proporties dat het ook geschikt is voor de koele types.

All Night Long

Het All Night Long Palette is er op gemaakt om te dragen tijdens de avonduurtjes of tijdens een feestje. Echter vind ik het een heel geschikt palette voor vrijwel alle gelegenheden. Het palette bevat donkerdere kleuren, maar daarnaast ook wat subtielere, zachte tinten waarmee je heel leuk kan spelen. Het palette heeft zo mooie goudkleurige oogschaduws (wat een beetje overeenkomt met het A New Day palette), mooie warme tinten en hele mooie shimmery bruine kleuren.

Zelf vind ik het heerlijk om met de bruine tinten aan de slag te gaan in combinatie met de rest. Ik hou er zelf van om een bruine smokey eye te creëren. Dit is ontzettend leuk voor een feestje, maar toch minder hard dan zwart.

Ook het All Night Long palette bevat verschillende finishes waarmee je aan de slag kunt gaan en hele mooie looks mee kunt creëren en ook is het wederom top kwaliteit, zoals we dat van Sleek gewend zijn!

Beide paletten zijn weer helemaal top en heel goed in de smaak gevallen. Ik heb in mijn make-upstash een vakje gevormd met daarin mijn meest gebruikte ‘every day’ oogschaduwpaletten en daar zijn deze twee ook direct bijgezet en ik gebruik ze ook ontzettend vaak en graag. Twee hele fijne paletten!

Sleek A New Day & All Night Long bevatten beide 12 kleuren en kosten €10,49 per stuk en is onder andere verkoop via TheMakeUpSpot.nl

Hoeveel oogschaduwpaletten gebruik jij daadwerkelijk nou?

1 Comment

  • Reply
    Femke
    oktober 17, 2017 at 00:41

    Zo mooi is die!

  • Leave a Reply