Een opvallende zetel in huis | Hoe style je dit?

Mijn droom is om een mooi plekje te creëren in huis met een leuke (het liefst lichtroze of blauwe stoel) waar ik mezelf in terug kan trekken met een heerlijk boek of een serie. Gewoon even tot rust komen in een fijne stoel en kunnen genieten van de kleine dingen. Daarnaast vind ik zo’n eyecather ook nu eens super leuk in huis staan. Wie weet creëer ik wel zo’n hoekje in mijn walk in closet en beautykamer (mocht deze er ooit komen!). Vandaag laat ik je zien hoe je zo’n gekleurde zetel in huis kunt stylen.

Zelf vind ik poederroze of lichtblauw echt onwijs mooi voor zo’n zetel. Het is niet te opvallend, maar het geeft wel een leuk sfeertje in huis. De zetel is van Emob en die ik heb gekozen is in het lichtroze, maar ze hadden hem ook nog in het lichtblauw in de webshop. Alle items zal ik hieronder even linken, zodat je alles terug kunt vinden.
Ik vind het zelf heel leuk om er echt een leuk hoekje van de te maken. Niet alleen de stoel, maar om er ook nog iets omheen te creëren. Zo zou dit hoekje perfect zijn voor een leeshoekje waar je kunt gaan zitten met een kopje thee in je pyjama. Een mooie stoel, een bijzettafeltje (en hoe leuk is deze in het marmer!), een mooie studio lamp en het draperen van het plaid over de armleuning van de zetel.

Een plant kun je eventueel naast de stoel neerzetten om het huiselijker te maken en eventueel de kabels van de lamp verdoezelen. Daarnaast staat een plant toch altijd leuk! Daarnaast kun je het tafeltje nog leuk opdekken met kaarsjes, eventueel een klein lampje of je favoriete tijdschriften en boeken.

Qua kussens kun je heel wild gaan, maar het ook rustig houden, zoals ik hier heb gedaan. Ik heb gekozen voor een plaid met een print en daarom een sierkussen in een effen kleur. Je kan gaan voor bijvoorbeeld grijs, wat heel mooi staat in combinatie met roze. Al kun je ook kiezen voor roze, maar dan in een andere materiaal dan de stoel. Dit steekt toch wat af, maar zorgt er ook voor dat het een geheel blijft.

Sierkussen Leenbakker ~ Sierkussen Leenbakker ~ Roze zetel Emob ~ Calathea in pot Leenbakker ~ Marmer bijzettafeltje Emob ~ Studiolamp Emob ~ Plaid Leenbakker

Wat vind jij van een gekleurde stoel in huis?

No Comments

Leave a Reply