Twee leuke Etos goodies!

Eens in de zoveel tijd loop je de plaatselijke drogisterij binnen en kom je weer eens wat leuks tegen dat je moet hebben en zeker weten moet testen. Herkenbaar? Daarom vond ik het leuk om deze twee producten met je te delen. Een nude gloss en een fixing spray van Etos!

Elke maand krijg ik leuke producten van Etos opgestuurd en de ene keer passen de producten helemaal bij mij en belandden ze wellicht in mijn dagelijkse stash en andere producten verdwijnen een beetje naar de achtergrond of ik maak er iemand anders blij mee. Deze twee producten vallen binnen de eerste categorie en zijn producten die ik echt ontzettend fijn ben gaan vinden en die ik nu ook (bijna) dagelijks gebruik.

Etos Make-up Primer Water

Heel lang heb ik geen primer gebruikt, ik zag hier het nut niet van in en ik vergat het ook heel vaak. Echter is een goede basis zo belangrijk voor een mooie make-up en daar ben in ik ondertussen achter! Een make-up aanbrengen op een niet gehydrateerde (of zelfs kurkdroge huid) werkt echt voor geen meter. Ik gebruik voor de avond vaak een serum en een nachtcrème en ‘s ochtends begin ik met een dagcrème en vervolgens gebruik ik de primer water. Dit spray ik heerlijk over mijn gezicht en dit zorgt ervoor dat mijn make-up mooi aanbrengt op de huid, langer blijft zitten en daarnaast is het op deze manier ook nog fijn om een beetje beter wakker te worden.

Ik merk bij het gebruik van een primer dat de make-up mooier aanbrengt. Je kunt het veel beter verdelen, het zorgt ervoor dat je geen vlekken krijgt (door een droge huid) en het blijft langer zitten. Ik gebruik het nu dus ook elke dag en je ziet daadwerkelijk verschil met voorheen. Waar voorheen mijn make-up van mijn gezicht wou glijden na een aantal uurtjes, zit het nu nog mooi op zijn plek.

Etos Nude Lipgloss

Steeds vaker gebruik ik ook een gloss op mijn lippen. Mijn voorkeur gaat nog altijd uit naar een mooie lipstick of liquid lipstick, maar een glossje vind ik nu en dan ook wel eens leuk. Daarnaast kan je het ook combineren met een lipstick eronder. Het kleurtje I love my Nudes is een hele mooie, zachte nude kleur die bij de lichte huidjes (like me!) ontzettend goed staan.

Echt een super mooi kleurtje, zoals je kunt zien! Het is wel belangrijk om je lippen vooraf goed te scrubben, want bij het dragen van een glossje vallen losse velletjes extra op. Ik scrub mijn lippen door er even met een tandenborstel overheen te masseren, vervolgens doe ik er een lipbalsem op en laat ik deze goed intrekken. Daarna breng ik eventueel een nude lipstick aan en breng ik de gloss erover heen aan voor extra glans.

Etos Make-up Primer Water is verkrijgbaar voor €5,99 en de Etos Nude Lipgloss in I love my Nudes is verkrijgbaar voor €1,99 in jouw Etos winkel.

Gebruik jij een van de bovenstaande producten?

2 Comments

 • Reply
  Marloes
  oktober 3, 2017 at 08:55

  Heel leuk!!

 • Reply
  Daphne
  oktober 3, 2017 at 10:18

  Ik vond het glossje helaas best tegenvallen! De primer vind ik ook vrij nat, dus ik moet wel lang wachten voor ik ‘m make-up aan kon brengen, haha!

 • Leave a Reply