De drie tofste truien trends van het najaar!

Op het gebied van mode vind je altijd nieuwe trends die elk jaar en elk seizoen weer verschillen. Dat maakt fashion voor mij zo leuk. Je kunt proberen met nieuwe stijlen, nieuwe kleuren passend bij de trends en door de jaren heen je eigen stijltje vinden. Zo heb ik een aantal leuke trends verzameld voor het najaar, namelijk de trends wat betreft truien en hier verschillende leuke van bij elkaar gezocht die misschien ook jou leuk staan en dat helemaal volgens de laatste trends van dit najaar! 

Alhoewel ik het liefst nog maanden lang in korte broeken en jurkjes rond wil lopen en genieten van een nazomer, denk ik dat dit er niet meer echt van gaat komen en ik mezelf echt voor moet gaan bereiden op het najaar en dat kan natuurlijk in heerlijke, warme truien. Ik verruil mijn heerlijke shorts en jurkjes met liefde om voor een zachte trui. En de trui is ook echt een key-item dit najaar en hiermee kun je heel veel leuke outfits maken. Binnen de categorie truien zijn er echter drie verschillende trends die ik met je ga delen! En op de website van OTTO heb ik een paar leuke truien gevonden die helemaal passend zijn bij deze trends.

Versiersels

Dit is de soort trui waarbij je een simpele outfit toch nét een beetje extra kan geven. Dit kan door de leuke franjes, rouches, knoopjes en strikjes die jou trui helemaal mooi maken én daarnaast ook jouw outfit in hele andere sferen brengt. Deze outfit geeft net dat beetje meer en kan op veel manieren erg leuk staan. Van een simpele dagelijkse outfit tot een outfit voor een feestje of een date in de winter. Het heeft iets lieflijks, speels en romantisch! De trui van B. Young is hier een heel leuk voorbeeld van met mooie franches op het voorpand. Ik zou dit zelf combineren met een aansluitende leren rok en hoge laarzen.

Lekker dier

Dit vind ik zelf echt een onwijs leuke trend. Aaibare stoffen en grove breisels. De perfecte trui om in te wonen en je het gehele najaar in te verstoppen. Ik zelf houd heel erg van dit soort truien, omdat ze zo heerlijk zitten. Zo heb ik nu ook een oversized vest waar ik echt in woon, omdat dit zo’n warme stof is en het heel makkelijk draagt. Je kunt de knuffelbare truien op heel veel manieren combineren. Op een leuke jeans waardoor de outfit casual wordt, maar daarnaast is het ook heel leuk op een rokje, waardoor het weer wat netter oogt. Je kunt hier zoveel kanten mee op! Vero Moda heeft heel veel van dit soort fijne (oversized) truien!

Statement sweaters

De laatste trend, de statement sweaters. Je kent wellicht de statements shirts, maar nu prijkt ook op je trui een leuk motief. Een sweater waarmee je opvalt, heerlijk om te dragen, omdat je dit simpel kan combineren op een jeans en je bent dan al klaar. Echter kun je voor jezelf ook nog meer moeite doen en het edgy mixen met andere prints tot toffe combinaties!

Wat mij betreft mag het najaar wel komen, zodat ik helemaal los kan gaan met de truien van hierboven. Zelf heb ik nog een hele leuke statement sweater van afgelopen najaar en ik kan niet wachten om die weer te gaan dragen!

Ben jij ook gek op truien?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  september 27, 2017 at 10:28

  Heerlijk, zo van die truien waarin je zou willen wonen! ♥

 • Reply
  Loes
  september 27, 2017 at 15:18

  Hele leuke truien!

 • Leave a Reply