Ultieme wishlist voor het najaar!

Het najaar begint echt zijn intocht te maken en ik zelf begin dus ook steeds meer in die sferen te komen. Zo had ik laatst mijn slaapkamer al omgetoverd tot een winters tafereeltje. Geurkaarsjes aan, muziekje op, warme kleren aan en laptopje erbij. Ik voel me dan helemaal op mijn gemak en kan me uren vermaken met het schrijven van blogposts onder het genot van een verse muntthee en zo kwam ook deze blogpost ter stand. Mijn ultieme wishlist voor dit najaar, met kleren, één leuke gadget en een aantal beauty goodies! 

In de zomervakantie ben ik flink aan de slag gegaan met opruimen en dit heb ik ook nog de laatste tijd een beetje fanatiek gedaan. Zo heb ik mijn kledingkast eens grondig onder de loep genomen, mijn make-up flink uitgedund (lees: de helft van mijn lipsticks zijn nu ongeveer verplaatst naar mijn zusje en moeders make-uptafel) en zo kwam ik tot de conclusie dat ik wel wat mocht aanvullen. De randvoorwaarden hieraan is dat ik alleen items mag kopen waar ik helemaal gek op ben en die ik dus ook echt heel veel ga dragen / gebruiken en het zeker de moeite waard is.

De najaars wishlist bestaat uit verschillende items, maar ook echt items die ik sowieso veel ga gebruiken of dragen als ik ze zou kopen. Ik merk dat ik echt mijn eigen stijltje heb gevonden wat betreft kleding, make-up en items waar ik dol op ben of die ik sowieso nodig heb. Zo heb ik twee heerlijke geuren op mijn wishlist staan, ik vind het steeds leuker om ook te sparen voor een luxere geur en deze twee moet ik echt nog een keer gaan kopen! Namelijk Marc Jacobs Eau So Decadent, een geur die een onwijs luxe uitstraling heeft en daarnaast ook heerlijk ruikt. Ik ben zelf absoluut fan van de fruitige en bloemige geuren en dit is dan ook zeker een geur die bij mij past. Een andere geur is Moscino Pink Fresh Couture, een geur die al vanaf het begin dat hij uit kwam op mijn lijstje staat, maar elke keer koop ik hem toch niet. Geen idee waarom niet, want het is echt een heerlijke geur die bij mij past!

Qua kleding merk ik dat ik toch ook iets luxere items meer begin te waarderen. Voorheen wilde ik nooit onnodig veel geld uitgeven aan alles eigenlijk, want ik vond het sonde en uiteindelijk paste ik het toch niet meer of ging het kapot. Echter doe ik al jaren met dezelfde kleren en vind ik het des te leuker om ook een keer een items te kopen dat ik heel graag wil hebben, ookal is het ietsjes duurder. Zo komen er steeds weer wat dingen bij en zo staat er op dit moment een roze sweater en een roze jurk van Nikkie op mijn lijstje. Daarnaast vind ik ook de blouse van Tommy Hilfiger prachtig en het kleine lipdetail maakt het helemaal af!

En als laatste verslijt ik notebooks alsof het niks is, ik gebruik echt ontzettend veel notebooks en dit keer staat deze leuke van Rifle Paper Co op het lijstje met een leuke bloemenprint. Ook wordt het eens tijd dat ik een headset ga aanschaffen, ik krijg het continu van mijn vriend te horen dat ik er echt maar eens aan moet geloven, want die oortjes die zijn ook niet alles. Dus ook op mijn wishlist, de witte headset van Gembird in Berlin. De kans wordt ook steeds groter dat hij er nu ook echt gaat komen, want mijn oortjes heb ik bij mijn vriend thuis laten liggen… Daarnaast staat deze tas van Paul’s Boutique ook al heel lang op mijn lijstje, hij is echt prachtig en ik vind Paul’s Boutique een heel fijn merk! Last but not least, een lustre lipstick van MAC in de kleur MidiMauve. Een hele mooie mauve kleur, waar ik zelf heel erg van houd!

Dit was mijn wishlist voor het najaar van 2017. Ik ben heel erg benieuwd welke items ik uiteindelijk ook heb aangeschaft en waar ik heel veel plezier van ga beleven.

Wat staat er op jouw wishlist?

3 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  september 26, 2017 at 12:27

  Ik heb ook een nieuwe koptelefoon nodig. Mijn trusty ol’ Marshall heeft de geest gegeven. :'(

 • Reply
  Simone
  september 26, 2017 at 14:50

  Hele leuke wishlist! Ik geef ook steeds wat meer geld uit aan duurdere kleding maar vind het wel heel leuk om deze te mixen met wat goedkopere items. Ik merk vooral dat ik de duurdere basics heel erg waardeer en dat ik sindsdien veel makkelijker een leuke outfit samenstel.

 • Reply
  Loes
  september 27, 2017 at 15:18

  Leuke wishlist! De blouse van tommy hilfiger vind ik zo leuk!!

 • Leave a Reply