Mijn meest fashionable telefoonhoesjes

Mijn telefoon heb ik alweer een jaar geleden aangeschaft en destijds heb ik een telefoonhoesje aangeschaft, omdat ik hem wel beschermt wilde hebben. Bijna het eerste hoesje dat ik tegenkwam heb ik gekocht, maar na een hele tijd was ik er toch op uitgekeken. Tijd om dus eens rond te kijken voor nieuwe hoesjes en nu heb ik de twee meest fashionable telefoonhoesjes die ik ooit heb gehad! 

Beide telefoonhoesjes zijn afkomstig van Casimoda. Casimoda is de online boetiek voor de meest fashionable telefoonhoesjes voor verschillende telefoons. Leuke telefoonhoesjes voor jong, enthousiaste, fashionable en toffe meiden!

Zelf ben ik gegaan voor twee hele lieflijke telefoonhoesjes, want dat is iets wat het beste bij mij past. Ik heb voor beide hoesjes gekozen voor een witte afwerking, omdat ik dit stukke mooier bij het design van de hoesjes vond passen, omdat deze ook licht van kleur waren.

Het aller eerste hoesjes is heet ‘I love you to the moon and back’ en dit is ook de tekst die op het hoesje staat. Een super leuke, girly tekst met voor de rest een pastelroze afwerking. Een hoesje dat ik op dit moment om mijn telefoon draag en wat onwijs leuk is! Het is echt een eye-catcher op je bureau!

Het tweede telefoonhoesje is in samenwerking met illustrator Sophie de Ruiter. Sophie de Ruiter staat bekend om haar oog voor detail en de verfijnde illustraties en dat is ook terug te zien in mijn mooie telefoonhoesjes genaamd ‘Amsterdamse grachtenpanden’. Een hoesjes met frisse kleurtjes, maar daarnaast ook nog een rustige uitstraling.

Twee super leuke hoesjes voor mijn telefoon, de Samsung Galaxy J5. Het enige wat ik mis van mijn oude telefoonhoesje is dat ik niet even kan kijken hoe mijn make-up zit, want ik heb geen spiegel meer als telefoonhoesje. Ik betrap me er zelfs op dat ik regelmatig mijn telefoon omdraai om te kijken en dat er dan geen spiegeltje zit! Beide hoesjes zijn gemakkelijk in gebruik en je kunt nog bij alle knopjes en aansluitingen van je telefoon en voor beide hoesjes zijn verkrijgbaar voor €16,95.

Wat voor telefoonhoesje heb jij om je telefoon?

1 Comment

  • Reply
    heidi
    september 11, 2017 at 18:19

    Wat mooie telefoonhoesjes zijn het meid..

  • Leave a Reply