Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighter Palette

Iedereen kent volgens mij wel het Sleek Solstice highlighter palette, dit palette is namelijk erg geliefd over de hele wereld en wordt onder andere gebruikt door Jeffree Star, Jaclyn Hill en Nikkie Tutorials. Een geliefd en goed product om je gezicht mee te highlighten, maar sinds kort is er een nieuwe variant bij. Een prachtig goud doosje met daarin vier highlighters. Sleek Cleopatra’s Kiss. 

Het highlighter palette zit verpakt in een goudkleurig doosje. Het ziet er ontzettend luxe uit en als je het dan open doet wordt je overdonderd door de prachtige highlighters. Ik ben zelf fan van dit stijltje en het ziet er ook ontzettend mooi uit in je stash, helaas kan ik dit soort doosjes moeilijk schoonhouden. Een vette vinger zie je direct op dit doosje. Het doosje is ideaal ook om mee te nemen door de gemakkelijke magnetische sluiting. Het sluit heel erg gemakkelijk en het gaan niet zomaar open in je tas. In het doosje zit daarnaast ook nog een spiegel en een klein kwastje. Het kwastje gebruik ik zelf niet, ik gebruik dan toch liever mijn eigen kwasten om de highlighter mee aan te brengen.

Het palette bestaat uit verschillende highlighters met een gouden gloed. Twee baked powder formules en twee crème formules waarmee je los kan gaan over het gehele lichaam. De bedoeling van het highlight palette is dat jouw innerlijke godin in jou naar bovenkomt door het accentueren van de geweldige delen van je gezicht en lichaam door de mooie gloed en sparkling. Ikzelf word helemaal blij als ik het palette zit, zoveel glam dat ik het direct wil gebruiken!

Van links naar rechts zie je: Sphinx, Delta, Dynasty en Goddess. Sphinx en Goddess hebben een poedervormige structuur en Delta en Dynasty hebben een crème textuur.  Ik vind persoonlijk poeder het fijnste werken en laat de crème highlighter vaak links liggen. Wel vind ik het ooit mooi om de kleuren te combineren, dus aller eerst een crème highlighter over de foundation, dan het geheel afpoederen en vervolgens nog met een poeder highlighter erover heen. Dan heb je echt een hele mooie glow op je gezicht!

De pigmentatie is echt geweldig. Zowel de poeders als de crème textuur geven genoeg glow af en zeker de poeder texturen zijn geweldig. Je veegt een keer met je kwast over je gezicht en BAM! Een heerlijke glow op je gezicht maakt het echt af!

Sleek Cleopatra’s Kiss Palette is wat mij betreft echt een aanrader. Geweldig product om mee te nemen in je tas of een mooi plekje te geven in je stash en regelmatig (al niet elke dag) te gebruiken. Echt een topper en zeker voor het mini prijsje dat je betaald. Sleek Cleopatra’s Kiss Palette is verkrijgbaar voor €13,99 bij onder andere ICI Paris XL, Etos, DA, DIO en online op verschillende plekken.

No Comments

Leave a Reply