MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighters

Highlighters vind ik geweldig om mee te spelen en te experimenteren en ik zie ook overal zulke prachtige highlighters dat ik zo overdonderd word door alle shimmers en sparkling dat je bijna niet meer weet waar je nog moet kijken. Zo heb ik al een geweldige highlighter van MUA uit de Undress Your Skin Shimmer Highlighters lijn en sinds een tijdje zijn daar zes nieuwe kleuren aan toegevoegd, waarvan ik er ook weer drie van heb toegevoegd aan mijn stash en deze wil ik met heel veel liefde en nieuwsgierigheid aan je laten zien. 

Van de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter heb ik drie verschillende kleuren mogen ontvangen die nu sinds een tijdje in de collectie liggen. De highlighters van de Undress Your Skin lijn zijn heel erg uiteenlopend van kleuren en dat kun je alleen al zien aan de drie kleuren die ik heb mogen ontvangen. Ik heb namelijk een vrij gele highlighter, een ijsblauwe en een rode highlighter. Ik ben heel erg benieuwd hoe dit in zijn werkt gaat, want het zijn geen kleuren die ik eerder op mijn gezicht heb gebruikt… Laten we het maar gaan testen!

De highlighter heeft een heel mooi reliëf in een soort golven en dat ziet er al direct leuk uit! Ik heb al langer een van de eerste highlighters uit de Undress Your Skin lijn en dit reliëf blijft ook nog erg lang aanwezig en je moet hem echt heel veel gebruiken, wil dit een beetje gaat deuken. Je doet dus erg lang met de highlighter! Daarnaast is er ook al direct te zien dat er een heel mooie glans van af gaat komen, hoe intens hij is, moeten we alleen nog gaan ontdekken.

Undress Your Skin Golden Scintillation Highlighter

De eerste highlighting powder is Golden Scintillation. In het eerste opzicht doet hij me een beetje denken aan de highlighter die ik al heb, maar als ik ze echt naast elkaar houd of naast elkaar swatch dan zie je toch wel degelijk verschil. Het is een gouden, bijna gele highlighter. De gele ondertoon is in ieder geval heel duidelijk aanwezig en dat vind ik bij mijzelf niet zo heel mooi staan, ik heb namelijk een koele, vrij roze huid. Hij is zeker prachtig om mee te spelen en het is een hele draagbare highlighter, zeker als je ze bij de andere twee houdt, dan speel je hier toch het meest safe mee.

MUA Undress Your Skin Ice Sparkle Highlighter

Dit is een kleur waarbij ik toch wel een paar keer heb moeten denken hoe ik dit ga gebruiken. Gaat dit sowieso iets zijn voor op het gezicht…? In ieder geval leuk om een keer te proberen en als het goed bevalt dan vaker! De blauwe highlighter in Ice Sparkle. Ik moet eerlijk zeggen dat het me nog niet zo heel erg tegen valt toen ik hem voor het eerst gebruikte en dat hij best leuk kan zijn. Het is wel zeker een ijzige kleur, maar voor de koele huidjes, zeker wel leuk. Ik zelf heb hem op verschillende plekken aangebracht en ik merk dat hij erg leuk is om op kleine plekken aan te brengen. Zo bracht ik hem aan in mijn binnenste ooghoek, wat een verrassend en leuk effect had. Ook ziet het er heel leuk uit op de cupidoboog bij een roze lipstick. Met het aanbrengen op de junkbeenderen en de neus moet je wel wat voorzichtiger zijn en ik zou je aanraden om dit met een hele fluffy kwast te doen, zodat de kleur subtiel blijft, de shimmer is bij deze highlighters toch wel aanwezig!

MUA Undress Your Skin Rosewood Glimmer Highlighter

Last but not least, de warme, rode highlighter genaamd Roswood Glimmer. Een hele opvallende, donkere, warme highlighter waarmee ik stiekem al heel veel heb gespeeld. Het is een prachtige highlighter voor in de zomer en zelf heb ik hem al meerdere keren als blush en highlighter in één gebruikt, heb ik hem gebruikt in ooglooks en vochtig aangebracht op middelste van het bewegend ooglid en heb ik hem bij mijn zusje (die een stuk bruiner is dan ik) aangebracht als highlighter. Het is zeker een leuke highlighter en in de zomer kan hij bij veel mensen leuk zijn als highlighter, maar voor mij is ‘ie toch wel echt te heftig als highlighter zelf.

Swatches

Bij deze de swatches en hier zie je de mooie sparkle en de prachtige kleuren. Aller eerste de warme gouden highlighter Golden Scintillation, daarnaast de koele Ice Sparkle en als laatste de warme Rosewood Glimmer. De highlighters kun je heel goed opbouwen, de shimmer is echt geweldig en deze knalt ook echt van je gezicht af bij al een klein beetje aanbrengen. De kleuren zijn overigens wel subtiel en kun je zo heftig maken als je zelf wilt door meer aan te zetten, hierdoor wordt ook de shimmer heftiger.

Drie mooie aanwinsten voor in mijn stash om mee te gaan proberen en spelen en daarnaast zijn er andere highlighters in het schap van MUA te vinden die wellicht ook leuk zijn. De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighters zijn verkrijgbaar voor €5,99 per stuk bij Kruidvat.

1 Comment

  • Reply
    Simone
    september 6, 2017 at 16:21

    Ze zijn prachtig, hele mooie foto’s heb je ook gemaakt!

  • Leave a Reply