50 x klein geluk | juli & augustus

Geluk… Ik kan zelf van de kleinste dingen al gelukkig worden. Een middagje rommelen en mijn volledige beauty kasten uitzoeken, rommeltjes wegdoen en alle lipsticks in een nieuwe volgorde plaatsen. Of een goed geslaagd diner maken en hier intens van kunnen genieten naderhand. Vandaag deel ik mijn 50 kleine geluksmomentjes van de afgelopen twee maanden, juli en augustus. 

♥ Op het gras liggen en naar de wolken kijken. ♥ Een terrasje pakken en urenlang bijkletsen met een vriendin. ♥ Een opgeruimd huis. ♥ Lampen uit, film aan! ♥ Een item van je bucketlist afstrepen, met mijn lief naar de Efteling. ♥ De geur van verse broodjes! ♥ Huilen van het lachen om de hik! ♥ Al dat harde werken wordt beloond aan het einde van de maand. ♥ Slapen onder een schoon dekbed. ♥Een warm bad om te ontstressen. ♥ Klaar met de vakantiestress, koffer is gepakt. ♥ Cadeautjes inpakken en de zenuwen krijgen, je wilt het toch goed doen. ♥ Een lief briefje. ♥ Gezond haar! ♥ Gladgeschoren, zachte benen. ♥ Op tijd klaar zijn op het werk! ♥ Uitslapen! ♥ Een dagje niks. ♥ Geslaagde DIY jurkjes! ♥ Na twee lange dagen achter elkaar werken vakantie krijgen. ♥ Wakker worden naast je jarige vriend. ♥ Alles past in de koffers! ♥ Onderweg naar de luchthaven beseffen dat je op vakantie gaat. ♥ Voor het eerst bewust vliegen. ♥ Warm weer op vakantie, daar doe je het voor. ♥ Siësta houden! ♥ Een ontzettend groot winkelcentrum bezoeken. ♥ Op een terrasje zitten in de zon. ♥ Een winkel vol met snoep en zoetigheid! ♥ Negen dagen samen met vriendlief. ♥ De hele vakantie geen lange broek aan! ♥ Apart van elkaar moeten zitten in het vliegtuig en uiteindelijk toch naast elkaar kunnen zitten. ♥ Discodouche!! ♥ Heerlijke hotelkamer met onder andere een hemelbed, inloopkast en grote spiegel ♥ Een heerlijke zalmpasta! Die wil ik vaker! ♥ Het ideale jurkje bij me op vakantie dat ik gemakkelijk kan wassen en niet hoef te strijken! ♥ Een te gekke vakantie gehad! ♥ Nu al nadenken over de volgende vakantie, waar zal deze heen gaan?! ♥ Een warm welkom door de hond thuis! ♥ Weer in mijn eigen bedje! ♥ Een voedend haarmasker na een vakantie! ♥ Na 10 dagen voor het eerst weer mijn haren los en lipstick op! ♥ Nieuwe schoenen! ♥ Leuke interieurspulletjes shoppen bij HEMA. ♥ Bezig met mijn travel diary en weer opnieuw kriebels krijgen! ♥ Een ochtend in pyjama lopen. ♥ Een kleine verrassing voorbereiden! ♥ Fotoboek van de vakantie maken! Zoo leuk! ♥ Qualitytime met papa! ♥ Niet kunnen slapen,  omdat ik barst van de ideeën voor de blog.

Mijn 50 kleine geluksmomentjes (en soms toch ook redelijk groot, maar zo simpel) van de afgelopen tijd. Ook als ik hier weer naar kijk, denk ik ahh yeah!

Waar wordt jij zo intens gelukkig door?

2 Comments

 • Reply
  Saskia
  september 2, 2017 at 11:54

  Wat een super fijne momentjes. Fijn om even op deze manier bij stil te staan<3

 • Reply
  Joyce rdt
  september 3, 2017 at 16:48

  Altijd leuk zo’n overzichtjes. Ik moet er zelf ook maar weer eens eentje maken. Liefs.x

 • Leave a Reply