Nieuwe aankopen & favorieten

Tijdens mijn vakantie heb ik een aantal leuke aankopen gedaan en daarnaast een aantal items herontdekt en tot min favorieten bekroont. Een item dat ik al veel langer heb, is nu echt weer hoog aan mijn favorieten lijstje gekomen en een aantal redelijk nieuwe items staan hier ook mooi op. De items heb ik de afgelopen tijd door en door gedragen en nu is het tijd om ze aan jou te laten zien!

Favoriete top & broek

Ondanks dat ik dol ben op mijn geliefde pantalons en die ik ook met heel veel liefde draag, is dit op dit moment toch echt wel mijn favoriete broek. Een crèmekleurige broek, skinny die lekker hoog zit. Ideaal als het weer nog een beetje mooi is, maar ook heel tof om door te dragen met een dikke oversized trui. Zo heb ik hem vorig jaar in het najaar ook heel veel gedragen en dat gaat nu ook zeker weer gebeuren. De broek zit onwijs lekker en ik vind hem ontzettend leuk, ook doordat hij niet helemaal wit is.

Daarnaast de top, hij is van Vila en vanaf de voorkant ziet hij er niet heel spannend uit, maar dat is ‘ie wel! De mouwtjes zijn een beetje speels door de afwerkingen en daarnaast heeft hij een open rug, wat ontzettend leuk is! Daarnaast zit de top ook super lekker en met wat kouder weer is hij ook heel goed te dragen onder een jasje of vest en heb je gewoon een simpele blauwe top.

Nieuwe bh

Vanaf de achterkant ziet er misschien uit als een bralette, maar het is zulke leuke en fijne bh! Ik heb deze bh gekocht toen we in Praag waren bij Lindex in een grote shopping mall en ik hou echt van dit ding! Vanaf de voorkant is het een gewone t-shirt bra met beugel en naar de zijkant en de achterkant is hij van kant. Hij is dus ideaal om te dragen onder een jurkje met een open rug of een top zoals deze. Hier zie je trouwens ook de leuke achterkant van de top, super leuk toch? Wat ik wel een beetje wennen vind aan deze bh, is dat je hem vanaf de voorkant open moet maken en elke keer als ik hem uit wil doen, grijp ik automatisch naar mij rug, hihi!

Mijn dagelijkse sieraden

Vorig jaar zag je me altijd lopen met een zilveren en een stalen armband, deze draag ik overigens nog steeds wel, maar zijn iets meer naar de achtergrond geschoven. Dit zijn namelijk echt mijn favoriete sieraden van het moment. Hier draag ik mijn horloge van Zinzi en mijn Pandora armband. De horloge heb ik van mijn ouders gekregen met mijn verjaardag en de armband met toen het eerste bedeltje van mijn vriend. Ondertussen zitten er van nog veel meer lieve mensen een bedeltje aan en vind ik het leuk om telkens wat nieuw toe te voegen aan de armband.

Nieuwe New Balance

Mijn nieuwe New Balance zijn sinds een aantal weekjes in de collectie van New Balance en het is een schoen met een vintage randje en een moderne twist. Het design van de schoen doet je denken aan het eerste design van New Balance, super minimalistisch! De WL520 is een prachtige schoen en in de spijkerblauwe kleur die ik heb, past het ook bij zoveel outfits! Het is een lichtlopende sneaker met aan de bovenkant van ademend mesh en aan de zijkant is hij suède afgewerkt. Helemaal back in de jaren zeventig met deze sneaker!

Het leuke vind ik persoonlijk dat het aller eerste een prachtige schoen is, maar hij valt niet zo op. Hij heeft geen rare fratsen met een plateauzool en hij loopt daarnaast echt heerlijk. Ik kan zelf (met mijn eigen zooltje erin natuurlijk) uren vooruit op deze schoen en dat is voor mij echt een wonder!

Mijn grootste favoriet!

En dan mijn aller grootste favoriet! Zo fijn om van je vakantie terug te komen en dat je weet dat er een hondje op je zit te wachten en die door het dolle heen is van blijdschap! Ik heb dan de afgelopen tijd ook heerlijk geknuffeld en gespeeld en dat gaat nu dat ik weer naar school moet helaas weer iets minder worden en moet ik het hebben van de avonden en de weekenden. Maar wat een schatje is het toch!

En dat waren mijn nieuwe aankopen en tevens favorieten van de afgelopen tijd. Ik heb alle items in de vakantieperiode ontdekt, omdat ik dan niet gebonden ben aan stage en ik bepaalde items gemakkelijker uit de kast trek en aan doe.

2 Comments

 • Reply
  Simone
  augustus 29, 2017 at 09:46

  Vind het stuk voor stuk hele mooie items! Ik ben sowieso gek op de sieraden van Pandora, zo mooi ook dat er een mooie gedachte achter zit altijd! Vind je beha ook echt prachtig, ideaal ook dat het aan de voorkant een gewone beha is!

 • Reply
  Jessica J.
  augustus 29, 2017 at 10:16

  De mouwen en rug van die top zijn erg tof! De bh past er ook erg goed bij. Mooie aankopen!

 • Leave a Reply