Mijn nieuwe sandalen met blokhak van Sacha!

Al weken, maanden of misschien wel jaren spookt het door mijn hoofd dat ik schoenen wil met een mooie blokhak. Het idee van een blokhak vind ik a) heel leuk en b) loopt dit ook ontzettend makkelijk. Ik hou zelf heel erg van hakken en ik heb gemerkt dat ik toch vaker naar een platte schoen neig, omdat het toch een stuk comfortabeler loopt. Dit zou eigenlijk niet moeten en daarom heb ik, na maandenlang twijfelen en het uiteindelijk steeds niet doen, toch gedaan en heb ik een mooie sandaal mét blokhak! 

Bij de gedachte aan sandalen, denk ik nog steeds aan van die lelijke dingen waar ik dan ook nog mensen sokken in zie dragen. Iets wat ik mijn beleving nog steeds not done is. Gelukkig is dit totaal niet de soort sandaal die je dan in deze blogpost te zien krijgt, hij is namelijk veel verfijnder en mooier dan die sandalen die in mijn gedachte naar boven komen!

De sandaal is khaki groen en heeft een leuk detail, namelijk het ribsstof en de de gesp aan de zijkant van de voet. De blokhak zelf heeft een donker houtenlook en daar hou ik zelf heel erg van. Het is jammer dat het in najaar kouder wordt, anders wat dit de perfecte schoen qua kleur en materiaal om ook door te dragen naar de herfst en de winter. Een hele mooie schoen voor onder een donkere pantalon of een leuke jeans! Nu draag ik hem echter ook en hij staat prachtig onder mijn geliefde crèmekleurige broek, mijn roze pantalon of bij een leuk jurkje!

Ladies! Ga je voor comfort, dan is het zeker een aanrader om voor een schoen met blokhak te gaan! Ik merk dat dit zoveel fijner loopt dat die dunne hakjes waar ik eerst voor zou zijn gegaan! Op het moment dat ik de sandalen (na heel lang wachten) kreeg, waren ze €54,99, maar mocht je ze nu willen aanschaffen dan ben je een stuk voordeliger uit, want ze zijn in de sale voor €32,99 bij Sacha.

Draag jij ooit sandalen met blokhak?

 

11 Comments

 • Reply
  Simone
  augustus 23, 2017 at 08:33

  Ze zijn prachtig!!

 • Reply
  Daphne
  augustus 23, 2017 at 09:07

  Superleuke schoentjes!

 • Reply
  Oui Nathalie
  augustus 23, 2017 at 10:11

  Wat zijn ze leuk!
  Heel tof met die ribstof!

  Liefs, Nathalie

  • Reply
   Suzanne Elisa
   augustus 24, 2017 at 10:13

   Dat maakt het inderdaad weer een stuk specialer dan een normale sandaal met blokhak!

 • Reply
  Natascha
  augustus 23, 2017 at 11:50

  Ik ben gek op dit soort schoentjes! Ik heb een paar wat er een beetje op lijkt, maar dan in het cognac. Met het mooie weer van vandaag kan ik ze gelukkig weer aan 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   augustus 24, 2017 at 10:14

   In cognac vind ik ze ook prachtig! Die staan ook prachtig onder een witte broek met een donkerblauwe top bijvoorbeeld, echt geweldig!

 • Reply
  Eva
  augustus 23, 2017 at 14:08

  Blokhakken lopen zoveel fijner inderdaad dan welke andere hak dan ook! Ik kies ook het liefste daarvoor :0 je sandalen zijn echt leuk, mooie kleur ook!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   augustus 24, 2017 at 10:15

   Daar ben ik nu zelf ook achtergekomen ja!

 • Reply
  Irma
  augustus 23, 2017 at 18:59

  I like, I like! 🙂

 • Reply
  Eva
  augustus 23, 2017 at 20:21

  Sandalen hoeven inderdaad niet altijd lelijk (en met sokken) te zijn, haha! Deze zijn leuk met zo’n blokhak!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   augustus 24, 2017 at 10:16

   Nee, gelukkig niet! Met sokken, daar krijg ik de kriebels van! Gelukkig is het tegenwoordig een heel fashionable item!

  Leave a Reply