Hunkemöller Pamela Reif Collectie – Nightwear setje

Blogger Pamela Reif heeft in samenwerking met Hunkemöller een prachtige lingerie collectie gelanceerd. Een collectie naar mijn hart met velvet, kant, zachtroze, romantisch bordeaux lingeriesetjes en lieflijke nightwear setjes. Een collectie die ik prachtig vind en waar ik bij wegsmelt. Elk item is uniek en naar het idee van Duitse blogger Pamela Reif en zelf heb ik me gehuld in prachtig, satijnen nightwear setje. 

De lingerie collectie van Pamela Reif bestaat uit een aantal prachtig items. Wat je heel erg terug ziet komen, is het lieflijke, romantische en ookwel sexy sfeertje. Alle items zijn prachtig van zichzelf en stuk voor stuk uniek en omringt met kant, satijn en velvet.

Zelf heb ik een prachtig, satijnen, zachtroze nachtsetje wat ik zelf onwijs mooi vind. Zachtroze is sowieso echt mijn ding en door het satijn zit het ongelofelijk lekker en valt het super mooi en het kant maakt het helemaal af. Het nachtsetje is tweedelig. De satijnen top heeft afwerkingen rondom de borst en de ribben van kant en voor de rest is het satijn. De spaghettibandjes zijn verstelbaar, wat ik zelf ideaal vind. Zo zit het altijd net iets beter als je deze kunt verstellen.

Bij de satijnen top hoort natuurlijk ook een leuk shortje. Het shortje is uitgevoerd in chiffon en is hij afgewerkt met dezelfde satijnen details als de top. Ze zijn echt perfect te combineren tot een glamoureus setje voor de nacht! Het broekje is semi transparant, maar voor de nacht maakt dit verder niets uit. Door het chiffon en de satijnen afwerkingen zit het heerlijk om je billen heen en wordt je ‘s ochtends in ieder geval niet wakker met vouwen in je lichaam door het setje.

De satijnen lace top is verkrijgbaar voor €22,99 en de Chiffon short is verkrijgbaar voor €24,99 en zo heb je een prachtig satijnen setje, wat geweldig zit en er meedogenloos uitziet! In dit setje wil ik me wel nestelen voor een me-time avondje om mijn nagels te lakken, een film te kijken in bed of voor een romantische avond met een heerlijke Chloé parfum op. Benieuwd naar de andere items uit de Palema Reif collectie, ze zijn sinds afgelopen weekend verkrijgbaar in de winkels en online.

Wat vind jij van de Palema Reif lingerie collectie?

7 Comments

 • Reply
  Daphne
  augustus 21, 2017 at 10:03

  Oh my wat ben ik een sucker voor dit soort prachtige dingen zeg, I’M IN LOVE! <3

  • Reply
   Suzanne Elisa
   augustus 21, 2017 at 11:58

   De collectie is ook prachtig, dus dan is het ook behoorlijk lastig om niets te bestellen.

 • Reply
  Simone
  augustus 21, 2017 at 14:49

  Super mooi! Heb stiekem al heel veel mooie items gespot in de collectie, dus ik hoop dat ik mij in kan houden!

 • Reply
  Nicole
  augustus 21, 2017 at 16:23

  Wat een super elegant setje is dit zeg, ik vind hem echt heel erg mooi!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   augustus 24, 2017 at 10:20

   Heel elegant inderdaad en hij zit heerlijk!

 • Reply
  Kim
  augustus 21, 2017 at 19:46

  Wat een lief kleurtje alleen al!

 • Reply
  Eva
  augustus 22, 2017 at 22:09

  Ik heb al meer gelezen over die samenwerking met Hunkemöller, echt heel gaaf!

 • Leave a Reply