Mijn nieuwe schooltas

Het nieuwe schooljaar, voor mij tevens een nieuwe opleiding, gaat weer bijna beginnen. In het noorden van het land zijn ze al begonnen met de introductie van nieuwe opleiding, maar gelukkig kan ik nog heel eventjes uitrusten en naar de opleiding toe werken, maar het is toch zo. Ik besefte me deze week dat ik nog geeneens een nieuw notitieblok had gekocht en ook mijn boeken zijn nog maar net binnen. Gelukkig heb ik nog even de tijd voor deze dingen en kan dit later altijd nog gekocht worden wanneer ik het nodig heb, maar een nieuwe tas om mijn laptop en boeken mee te vervoeren van huis naar school is er in ieder geval al! Vandaag wil ik je mijn gloednieuwe tas aan je laten zien en vertel ik alle ins en outs van ‘m! 

Over een week ga ik beginnen aan mijn nieuwe opleiding en ik heb de afgelopen drie jaar gemerkt dat een rugzak toch het aller fijnste is om je laptop, klapblok en alle andere spullen die je nodig hebt op school, te vervoeren. De afgelopen jaren heb ik heel veel gedaan met mijn schoudertassen. Zo heb ik een Cowboysbag laptoptas gehad, andere schoudertassen en ook een rugzak uitgeprobeerd en dat laatste is mij toch het beste bevallen.

Zelf heb ik een 15 inch laptop, een groot formaat laptop die ik elke dag mee schouw en gebruik voor school, om films om te kijken en waar ik met heel veel plezier aan mijn blog werk. Een laptop die ik dus met heel veel liefde gebruik en graag heel wil houden, waar ik dus ook een goede tas voor moet hebben! Deze zomer ben ik dus op zoek gegaan naar een nieuwe tas via THEBAGSTORE en daar hebben ze ontzettend leuke tassen van onder andere Eastpak, Cowboysbag, Fabienne Chapot (zulke mooie tassen, maar niet voor school!) en Calvin Klein.

Mijn oog is dit keer gevallen op de rugzak van Eastpak in een bordeaux rode kleur en hij is zo leuk! Ik vind hem er echt leuk uit zien en door de kleur en de andere vormen, zie ik hem niet als saaie rugzak, maar gewoon als leuk! De tas heeft een groot vak welke je kunt afsluiten door middel van een rits en vervolgens is dit grote vak verdeeld in tweeën waar je aan de ene kant je laptop kunt opbergen en in het andere gedeelte ruimte is voor je eten, agenda en oplader van de laptop.

Hetgeen wat ik jammer vind en zeker nu ik opnieuw op de webshop kijk, is dat de rugzak geen extra voorvak heeft waar ik nog spullen in kwijt kan. Je hebt relatief weinig opbergruimte voor al je spullen en je moet toch veel meenemen elke keer naar school. Als ik nu op de webshop kijk, zie ik ook een bordeaux rode tas die wel dat voorvak heeft en er voor de rest vrijwel hetzelfde uitziet. Als ik deze eerder had gezien (lees: als ik wist dat deze later zou uitkomen) dan had ik gewacht en had ik die aangeschaft, want dat is toch net iets makkelijker. Aan de andere kant, dit is wel een hele fijne tas en hij ziet er ook nog eens leuk uit.

Ik kan er in ieder geval weer een hele tijd tegenaan met mijn nieuwe rugzak en hoop dat ik hier heel veel volle to do lijstjes in mag vinden als ik hem eens in de zoveel tijd weer uit moet mesten, zoals alle vrouwentassen! Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

1 Comment

  • Reply
    Valeria
    augustus 18, 2017 at 16:15

    Dat is een hele mooie tas! De kleur is ook prachtig.

  • Leave a Reply