My, Myself & My Blue Outfit

Herken je het gevoel dat je jezelf in een outfit hijst en je jezelf helemaal bent. Dat je denkt, hoe vervelend ik me ook voel, met deze outfit kan ik de hele wereld aan. Dat gevoel kreeg ik een beetje toen ik dit setje aantrok in de paskamers en naar buiten kwam gelopen en in de spiegel keek. Dit ben ik! Dat gevoel. Uiteindelijk thuis trok ik het opnieuw aan, ik deed mijn sieraden erbij om, schoenen aan, tas erbij en ik was helemaal ready. My, Myself & My Blue Outfit. 
Een hele simpele outfit, daar ben ik me van bewust, maar toch een onwijs fijn setje om te dragen en om in je kast te hebben. Een setje ja, het is een los rokje en topje, wat je dus apart zou kunnen dragen, maar ik vind het onwijs leuk om het samen te combineren tot een soort van jurkje. Het rokje vind ik echt geweldig! Ik heb zelf al meerdere van dit soort rokjes en deze heb ik vorig jaar zelf gemaakt. Het fijne van dit rokje vond ik dat het mijn bovenbenen een beetje verdoezeld en dat is toch wel het gedeelte van mijn lichaam dat ik het minst mooi vind. Ik ben in een keer een stuk blijer met mezelf als die benen een beetje weggewerkt zijn of er beter uit lijken te zien met zo’n rokje.

De top erbij en je bent eigenlijk helemaal klaar. Ik zelf heb de top al meerdere malen ook los gedragen, op een jeans, een korte broek of een witte broek en ook dit staat hartstikke leuk, maar met het rokje eronder is de outfit helemaal af. Ik voel me goed, omdat mijn lichaam hier goed in naar voren komt en daarnaast weet ik dat ik blauw hartstikke mooi bij mezelf vind staan.

Daarnaast wordt de outfit alleen nog maar beter en beter als ik mijn sieraden weer draag. Ik draag eigenlijk altijd dezelfde sieraden en daar voel ik me goed bij. Ik wil ooit nog wel eens wisselen of een extra armbandje omdoen, maar het liefst draag ik toch wel mijn zilveren horloge en mijn Pandora armband. Dit keer heb ik er wel voor gekozen om, na lange tijd, weer een ketting te dragen. Dit doe ik de laatste tijd niet meer zo vaak, maar het is wel super leuk. Ik heb heel veel verschillende kettingen, heel veel subtiele kettinkjes waar ik echt van houd en heel af en toe kies ik voor een langere of statement ketting.

Voor de rest heb ik ervoor gekozen om mijn sleehakken eronder te dragen, dit is mijn geliefde schoen van de laatste tijd en ik draag hem ook onwijs veel. In de zomer kan dit weer en dan moet ik er ook uitgebreid gebruik van maken, want de zomer is zo weer voorbij. Daarnaast draag ik nu in de zomer ook graag mijn every day tas bij me en dat is (al best wel een tijdje) mijn gestreepte tas van Paul’s Boutique. Een hele handige tas, omdat hij een perfect formaat heeft. Ik draag er in de zomer altijd een heleboel spullen in. Mijn zonnebril, portemonnee, sleutels, telefoon, notitieboekje, pen en een lipstick en zo heb ik alles bij de hand.

Top ~ Only | Rok ~ Only | Sleehakken ~ Sacha | Tas ~ Paul’s Boutique | Horloge ~ Zinzi | Armband ~ Pandora | Oorbellen ~ My Jewellery | Ketting ~ Mi Moneda |

Ik ben helemaal happy met deze outfit en ik hoop dat ik hem nog eventjes flink mag dragen, want dat wil zeggen dat het weer het gelukkig toe laat. In ieder geval gaat de top nog heel veel gedragen worden, want deze blijft ook in de wintermaanden in mijn kast liggen. Wat denk je van een groot, dik vest bij de top!

Heb jij ooit zo’n outfit waarin je je helemaal geweldig voelt?

1 Comment

  • Reply
    Joyce - LemonyLifeNL
    augustus 12, 2017 at 09:41

    Leuk jurkje, de kleur staat je erg goed!

  • Leave a Reply