Etos Verrassend lage prijzen producten

Etos heeft altijd al ontzettend leuke prijzen op hun producten, maar op dit moment heeft Etos producten met verrassend lage prijzen. Producten binnen het Etos assortiment met ontzettende leuke prijsjes voor het hele gezin! Vandaag laat ik je drie producten zien uit de verrassend lage prijzen serie: de everyday shampoo, de cleansing milk en een dagcrème voor normaal tot gecombineerde huid. 

Etos Iedere dag shampoo

Shampoo voor nog geen euro, dat is toch eigenlijk niet meer in te denken. Zelf gebruik ik graag budget shampoo’s, deze werken voor mij prima, maar vaak gebruik ik deze in combinatie met een luxere conditioner, masker of serum na het wassen voor extra verzorging en voor een betere conditie van mijn haar. De inhoud van de shampoo is ook nog eens iets waar we zeker niet over kunnen klagen. Een royale inhoud, namelijk 300 ml en dus kun je een hele tijd vooruit met de shampoo.

De shampoo ruikt erg zoet, iets waar ik zelf wel van hou en van kan genieten onder de douche! De textuur van de shampoo is gelachtig, niet te dun of te waterig en juist gemakkelijk om te verdelen over het gehele haar. De shampoo schuimt ook royaal en dit idee vind ik vaak fijn, er is dan ook SLS aan de shampoo toegevoegd. Helaas zit er ook parfum in de shampoo, deze staat bovenaan op de ingrediëntenlijst en hier ben ik zelf altijd een beetje huiverig voor. Mijn haar is erg broos en daarom probeer ik parfum zoveel mogelijk te vermijden. De shampoo bevat verder geen siliconen en bevat als verzorgende bestanddelen glycerine en zonnebloemolie. Een budget shampoo die goed is voor simpel haar, maar zelf gebruik ik er dan ook zeker nog een conditioner of andere verzorgende producten naast om mijn haar meer voeding te geven. Herkenbaar dat de mannen in huis die shampoo voor evenveel gebruiken, dan is dit ook zeker ideaal. Mannen geven er niets om wat het voor shampoo is en het scheelt jou toch in je portemonnee!

Etos Iedere dag shampoo is exclusief verkrijgbaar bij Etos |  300 ml. voor € 0,99

Etos Cleansing milk

Zelf heb ik al verschillende manieren geprobeerd om mijn gezicht te reinigen en een van mijn favoriete manieren is aan de hand van een cleansing milk. Dit is een hele zachte manieren om je gezicht te reinigen en dat vind ik voor mijn type huid wel erg belangrijk. De cleansing milk verdeel ik over een aantal watjes en daarmee haal ik mijn make-up weg. Voordat ik een cleansing milk op een wattenschijfje doe, maak ik het wattenschijfje altijd een beetje nat, zodat het minder over mijn huid schuurt en het mijn huid irriteert. Daarna vind ik het fijn om mijn huid af te spoelen met wat water en vervolgens de laatste restjes en voor het verfrissende effect een toner te gebruiken. Voor mijn oogmake-up gebruik ik trouwens een ander product, een product dat ook écht bedoelt is om oogmake-up te verwijderen, dat is dit product volgens mij niet en kan hij ook niet goed af.

De cleansing milk heeft een hele zachte, melklachtige textuur. Het hoofdbestanddeel is water en C12-15 alkyl benzoate. Ik was zelf niet bekend met dit bestanddeel, althans misschien zit het wel in heel veel producten van mij, ik heb dus even research gedaan en het is een verzachtend, veel voorkomend en veilig ingrediënt. Verzorgende bestanddelen in het product zijn glycerine en panthenol, maar helaas zit er ook parfum in de samenstelling. Voor de lage prijs is het zeker een goede aanrader, zeker voor de huid die niet het meest ingewikkeld is.

Etos Cleansing milk is exclusief verkrijgbaar bij Etos |  200 ml. voor € 1,99

Etos Dagcrème

Een dagcrème mag zeker niet ontbreken in je routine en is dus ook een product dat sneller opgaat dan bijvoorbeeld een lipstick of een ander product. Ik vind het zelf dus fijn als ik een budget dagcrème heb gevonden die goed is voor mijn gevoelige huid en Etos heeft zo verschillende dagcrèmes waarvan er wellicht een geschikt is voor jou. Deze dagcrème is voor de normaal tot gecombineerde huid. Zelf heb ik een hele droge, gevoelige huid en waarschijnlijk zal de dagcrème voor mij niet afdoende werken om mijn huid volledig te hydrateren.

De dagcrème zit in een gemakkelijke, kleine tube, waardoor je heel hygienisch te werk gaat, omdat je bacteriën niet direct in contact kunnen komen met het product. Een groot plus punt altijd! De textuur van de dagcrème is vergelijkbaar met een lotion en een crème en heeft een neutrale geur en niet te overheersend. De dagcrème voelt luchtig aan op de huid en is voor de normale / gemengde huid zeker geschikt.

Het hoofdbestanddeel van de dagcrème is water en isotearyl isotearate (een olie afkomstig uit koolzaad). Helaas zit er in de dagcrème alcohol denat en parfum, wat het gebruik voor mij met mijn gevoelige huid zeker tegenhoudt.

Etos Dagcrème is exclusief verkrijgbaar bij Etos |  50 ml. voor € 2,49

Drie producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een leuke budget prijs welke je portemonnee wellicht kan waarderen en daarna is er ook rekening gehouden met hygiënische en gebruiksvriendelijke verpakking en ogen ze niet super goedkoop. Zelf zou ik je de cleansing milk zeker aanraden en dit is ook een product dat ik zelf graag gebruik! Mocht je dus nog opzoek zijn naar leuke, budgetproof producten voor in de badkamer of op je beautytafel, kijk dan zeker eventjes bij Etos bij Verrassend Lage Prijzen producten.

Welk product van Etos is jouw favoriet?

No Comments

Leave a Reply