The striped dress

Mijn jurkjes verslaving begint ook lichtelijk over te komen op de blog met al mijn outfits die langzaam online stromen waar ik weer het zoveelste, nieuwe jurkje aan je show. En elke keer ben ik weer opnieuw enthousiast over het fantastische jurkje dat ik weer aan heb en weer op een net andere manier combineer en met je wil delen. Met dit weer zijn jurkje ook niets minder leuk om te dragen, je trekt het aan, een tasje erbij, sieraden om, schoenen erbij aan en je bent helemaal ready to go en dat is wel zo ideaal. Geen moeilijke dingen met combinaties van broeken en topjes wat wel en niet matcht. Gewoon alleen een jurk en het is altijd goed. Dit kreeg mijn geweldige striped dress! Benieuwd geworden? Kijk dan mee!

Een tijdje terug was ik dus in mijn jurkjes shopping-bui. Elk jurkje wat ik tegenkwam, aandeed, kon ik zo gaan afrekenen en meenemen naar huis. Alles zat als gegoten en alles vond ik ook leuk! Jurkje naar jurkje ging bij mij over de toonbank en nu is het tijd om ze allemaal te dragen. Dat gebeurde ook bij dit jurkje. Ik was aan het shoppen bij Elvita, omdat ik mee werd getrokken door de aandacht naar het flamingo jurkje en vervolgens ging ik met drie verschillende jurken naar huis. Shame on me!

Het is een prachtig jurkje met dikke horizontale strepen/vlakken over de gehele jurk in het wit, poederroze en zwart en hij is perfect aansluitend en wat een bijentaille krijg je in deze jurk! Hij is echt geweldig. De jurk is mooi aansluitend en dus ook ideaal voor de vrouwen die niet zoveel boezem hebben en wel een jurk willen die mooi rondom de borsten vormt. Daarnaast is de jurk ook ideaal voor een nette gelegenheid, is namelijk erg netjes en tot net boven de knie en dus ook zeker niet ordinair of ongepast bij een feestje.

Ondertussen zul je mijn sieraden wel kennen, mijn verschillende ringen (o.a. van IXXXI en de rest is onbekend), mijn prachtige Pandora armband welke ik van vriendlief heb gekregen en mijn zilveren horloge. Allemaal zilveren sieraden met een klein roségoud detail in de ring. Een aantal subtiele sieraden wat het toch net iets meer afmaakt en ook typisch mij is. Ik ben zelf totaal niet van de opvallende sieraden!

Voor de rest draag ik deze leuke tas van Supertrash, dit is ook echt een favoriet en past overal bij door de kleur. Het is een zwarte tas met zilveren details en daardoor past het altijd bij mij! Deze tas wissel ik de laatste tijd regelmatig af met mijn andere dagelijkse tas, met wit en donkerblauw. Twee tassen die ik dus graag gebruik en deze is net iets makkelijker met een feestje, omdat hier niet zoveel in past en hij iets chiquer is dan de tas van Paul’s Boutique, waar juist weer meer in past en ideaal is voor dagelijkse bezigheden (boodschappen, stad bezoeken, ect.).

Pumps erbij en de gehele outfit is af! 

Jurkje ~ Elvita |  Oorbellen ~ My Jewellery | Armband ~ Pandora | Horloge ~ Zinzi | Tas ~ Supertrash | Pumps ~ DSTRKT |

Een top outfit wat mij betreft voor een feestje of een chique diner en daarnaast zit hij ook heerlijk! Een jurk die ervoor zorgt dat je straalt, zonder dat hij ongemakkelijk zit! Heb jij ook zo’n jurk welke perfect zit en er geweldig uitziet?

2 Comments

 • Reply
  El Vita
  augustus 5, 2017 at 23:21

  Super leuk geschreven stuk.
  Ga zo door!!!!

  Liefs,
  El Vita

 • Reply
  Simone
  augustus 8, 2017 at 10:33

  Heel mooi jurkje! Ik vind het wel jammer dat je nooit een goede overall foto van je outfits plaatst. Dit zou het wat mij betreft afmaken!

 • Leave a Reply