‘On trend’ met blote schouders!

Ondertussen ben ik volop bezig met het verzamelen van al mijn jurkjes voor in mijn koffer en dit is een van de jurkjes die al klaar ligt om mee te gaan. Helemaal volgens de trends, ideaal om te dragen, luchtig en toch ook gekleed, mochten we cultuur gaan snuiven en je niet te bloot gekleed mag zijn om ergens binnen te komen. Een heerlijk jurkje dus om te dragen en vandaag laat ik je mijn outfit zien met dit ‘On Trend’-jurkje met blote schouders. 
Een jurk moet eigenlijk meteen het wauw gevoel hebben als je hem ziet hangen in de winkel en als een jurk dat heeft, dan weet je bijna zeker dat je hem simpelweg mee moet nemen naar huis en je er veel plezier van zult hebben. Dat gevoel had ik bij deze jurk. Ik zag hem al online en daarna zag ik hem in de winkel en ik was verkocht. Een heel eenvoudig jurkje in het zwart-wit met een leuk detail en helemaal on trend met de blote schouders. Ondanks dat het bestaat uit twee kleuren, een vrij drukke print heeft over de gehele jurk en ook nog eens de blote schouders heeft, is het een jurk die toch niet te opvallend is en juist nog erg netjes is om te dragen.

Het ideale van dit jurkje dat het de perfecte lengte is, namelijk tot net boven de knie, waardoor het een jurkje is wat je met elke gelegenheid aan kan zonder dat het té wordt. Daarnaast kun je het door het zwarte-witte printje ook met heel veel kleurtjes gaan combineren. Dit kreeg ben ik voor een chiquer bordeaux tasje gegaan, maar het kan ook heel leuk zijn met een felroze of felblauwe tas en eventueel deze details terug laten komen in de schoenen of andere accessoires en zo creëer je elke keer weer een totaal andere outfit.

Sieraden en schoenen erbij en ik ben er helemaal ready to go! Deze keer ben ik voor een iets rustigere, nette variant gegaan van het jurkje door hem te combineren met simpele zwarte pumps, het bordeaux tasje en de zilveren sieraden. Ik moet zeggen dat ik dit een hele leuke variant vind, maar dat ik er ook naar uit kijk om hem te combineren met een knalroze tas en wie weet wel leuke knalroze schoenen! Helaas heb ik geen knalroze schoenen, maar reden genoeg nu om deze aan te schaffen!

Jurk ~ Vila | Tas ~ Bulaggi | Armband ~ Pandora | Oorbellen ~My Jewellery | Horloge ~ Zinzi | Ring ~ IXXXI | Pumps ~ DSTRKT |

De eerste toffe outfit met dit jurkje en wie weet volgen er dus nog inderdaad meer outfits met dit jurkje met inderdaad de roze tas en schoenen of misschien wel met mintgroene details. Als jullie leuke ideeën hebben voor deze outfit dan hoor ik het heel graag!

Hoe combineer jij een zwart-wit printed jurkje?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  augustus 2, 2017 at 11:12

  Mooi printje en inderdaad een lengte die altijd wel past. 🙂

 • Reply
  Marielle
  augustus 2, 2017 at 22:37

  Echt een heel tof jurkje! Die hakken en dat tasje maken het ook best wel sexy.

 • Leave a Reply