Het Bucketlist Boek Voor Koppels

Je kent het misschien wel, een (denkbeeldig) lijstje dat jij samen met je partner nog zou willen doen. Reizen die je samen zou willen maken, speciale momenten die je samen zou willen bereiken, bijvoorbeeld jullie vijfjarig jubileum of het krijgen van kinderen samen. Heel veel mooie of rare momenten of dingen die je nog zeker samen wil beleven. Mocht je nou niet zo’n lijstje hebben of zelf totaal geen inspiratie hebben, dan is dit boek ideaal! Het Bucketlist Boek Voor Koppels bestaat uit maar liefst 250 dingen die je samen moet hebben gedaan, of je nu jaren samen bent of net een blauwe maandag. Vol met leuke dingen om zeker te doen en dat ga ik zelf ook doen in dit artikel!

Het Bucketlist Boek voor Koppels komt je misschien wel bekend voor, althans mij wel, al had ik voorheen nog nooit van dit boek gehoord. Het boek is afkomstig uit de originele Bucketlist boeken reeks geschreven door Elise de Rijck. Het echte Bucketlist boek heb ik al eens gereviewd op de blog en daar ben ik onwijs enthousiast over, omdat het vol staat met leuke dingen die je zeker gedaan moet hebben of waar je eens over nagedacht moet hebben om misschien te doen. Het boek is op dezelfde wijze samengesteld als het Bucketlist boek met daarin de verschillende lettertypes, diktes, maar ook plaats om in te schrijven of foto’s van jullie samen in te plakken.

Deze variant is speciaal gemaakt voor koppels, om samen met je partner te doen en waardoor je elkaar op de meest lieve, leuke, grappige, ondeugende, rare, gekke kant kan zien en elkaar misschien ook nog wel beter leert kennen. Om mij een beetje beter te leren kennen en ook voor jullie mee te nemen in het boek, leek het me leuk om één of meerdere keren een aantal items uit het boek met jullie te delen en het zelf ook te gaan uitvoeren. Allemaal gekke, lieve, leuke, rare dingen komen dus aan bod en ik neem je hierin mee!

1. Een bucketlist maken

Hebbes! Dit is al direct in het boek afgevinkt, want je hebt direct jullie bucketlist waar je ook direct mee aan de slag kunt! Ik ben benieuwd of we het ook alle 250 gaan doen!

2. De eerste date overdoen!

Dit is iets wat we eigenlijk regelmatig overdoen, want onze eerste date was bij hem thuis en we hebben samen een film gekeken en dit doen we nu ook nog heel veel. Het leuke aan die date (achteraf) vond ik dat er speciaal drinken in huis was gehaald wat ik graag drink, zo lief!

3. Elkaar een bijnaam geven

Zo leuk, dit kun je ook gewoon echt invullen in het boek zelf! Maar ik noem hem gewoon schat, lieffie of lieverd en ik word ook zo genoemd of schattie ook heel vaak en eens in de zoveel tijd kersje (I love kersen!). Ohja en trouwens Suus!

4. Elkaars tanden poetsen (geblinddoekt!)

Oké, ik ben echt benieuwd of we dit gaan doen en hoe dit gaat. Ik zal het hem voorstellen! Wel doet hij ooit mijn haren vlechten, zo lief!

5. Wat deden jullie vroeger vaker voor elkaar? Doe dat nu!

Hier staat echt een heel verhaal bij, dus hier komt ie! ‘Vroeger deden jullie lieve dingen oor elkaar waar de ander echt blij van werd. Ondertussen is het weer even geleden dat jullie dat nog gedaan hebben. Wat deden jullie vroeger voor elkaar?’ We zijn nog niet heel erg lang bij elkaar (9 maandjes ondertussen) en ik kan dit dus niet echt volledig beantwoorden, denk ik. We doen heel veel dingen van het begin van onze relatie, nu nog steeds. Misschien doen we nu zelfs meer lieve dingen voor elkaar. Af en toe een ontbijtje op bed (ahh heerlijk!), elkaar een massage geven onverwachts en elkaar af en toe verrassen met een kleinigheidje.

Dit waren de eerste vijf dingen uit Het Bucketlist Boek voor Koppels! Vond je het nou leuk om dit te zien en ben je benieuwd naar de rest van het boek en hoe ik die dingen aanpak of ervaar, dan lijkt het me heel leuk om dit te horen en dan maak ik zeker meer van dit artikelen waarin ik de items ga behandelen!

Geven jij en je partner elkaar bijnamen?

2 Comments

 • Reply
  Brittany
  juli 29, 2017 at 09:04

  Aaah dit boek moet ik hebben! Echt een super leuk idee.

 • Reply
  thebeautyblognl
  juli 30, 2017 at 08:32

  Deze moet ik echt hebben! ZO leuk! x

 • Leave a Reply