Bijenkorf Zomersale Wishlist

Die sale van nu. Hij is helemaal niet goed voor mij. Totaal niet. Helemaal niet. Ik scrol heel het internet af naar te gekke items die ik allemaal moet (wil) hebben en het is helemaal niet goed voor mijn portemonnee. Het is alleen wel onwijs leuk om elke keer iets anders aan te kunnen doen en uit te kijken om de items voor het aller eerst te dragen. Daarom heb ik een aantal leuke items van de Bijenkorf op mijn wishlist geplaatst en een leuk bijkomend voordeel is dat alle items in de sale zijn. Wie weet schaf ik enkele items dus binnenkort nog aan! Ik show ze vandaag aan je!
Wat me direct opvalt als ik deze wishlist bekijk, dat er negen items bij zitten van vier verschillende merken en dit zijn ook wel de merken die de laatste tijd het meeste mijn aandacht trekken en waarvan de kans dus ook groot is dat ik een van de / of meerdere zelfs items aan mijn kleding collectie ga toevoegen! De items die op mijn wishlist staan, zijn van de merken Tommy Hilfiger, Sandro, Nikkie en één item van Ted Baker (maar wel echt een pronkstuk!).

Bijenkorf Zomersale Wishlist

Als ik kijk naar de wishlist gaat mijn hart echt direct sneller kloppen en ik denk bij elk items: ik moet het hebben! En ik zie ook al de meest leuke outfits voor me met alle items hierboven. Daarnaast zijn het ook weer stuk voor stuk items die ik nog niet in mijn kast heb liggen of een item dat er veel op lijkt, dus reden genoeg om ze aan te schaffen! Nietwaar? 

Het leukste item vind ik denk ik het bomberjack van Tommy Hilfiger! Een super tof items, met voering waardoor hij ook een stuk warmer is om te dragen en dus ook ideaal voor het najaar. Maar daarnaast zou ik ook heel graag een top van Nikkie willen, elke keer loop ik op de kleding van Nikkie af en besluit ik het uiteindelijk (met spijt) niet te doen… Maar ooit moet de eerste keer zijn dat ik zo’n item scoor! Ook is mijn liefde voor Ted Baker en de bomberjacks heel groot en staat ook dat item (als enige van Ted Baker op deze wishlist), maar ook de tassen vind ik geweldig! En Sandro… Sandro vind ik echt geweldig de laatste tijd! Vooral het rokje vind ik super gaaf en die doet mij heel erg denken aan mijn jurkje dat ik aan had met mijn diploma-uitreiking, die ook zo’n rok had. Dat staat zo ontzettend gaaf en chic! Love it! 

Een handige tip

Dit waren de items die op mijn wishlist staan die allemaal verkrijgbaar zijn bij Bijenkorf! Het leuke van de Bijenkorf vind ik ook dat je alles onder een dak hebt en dus jezelf heel wat uren kan vermaken met rondstruinen, passen, terughangen, opnieuw passen en inslaan. Ikzelf kijk dus altijd eerst even via deze site of ik niet een paar eurootjes kan besparen op mijn aankoop. Dit shopt toch altijd net iets leuker, dan dat je het volledige bedrag moet betalen! Zo is het ook altijd een sport om de leukste items voor een net iets leuker prijsje te scoren! Ik twijfel nog eventjes verder over de items en mocht ik iets aanschaffen, dan houd ik jullie zeker op de hoogte.

Wat staat er op jouw zomersale wishlist?

1 Comment

  • Reply
    thebeautyblognl
    juli 28, 2017 at 06:57

    Die Tommy denim jacket is zooo mooi! x

  • Leave a Reply