Summer tag | Ijsjes, kledingstukken & plannen

De zomer is nu echt volop aan de gang en over een weekje zit ik te genieten in het zonnige Praag en Milaan en is het zomergevoel voor mij echt op en top aanwezig en dat vind ik echt alleen maar leuk. Ik kan zo ontzettend genieten van de zomer, dat is echt mijn seizoen. De frisse make-uplooks, de zoete parfum, fel gekleurde nagels en urenlang buiten zitten in de zon. Tijd om dus de Summer Tag te doen en alle zomerse vragen aan bod te laten komen!
Kijk je mee?

Wat is je favoriete ijsjessmaak?
In de zomer ga ik toch het liefst voor een waterijsje en dan het liefst voor een aardbeienijsje, die kan ik dan echt blijven eten. Daarnaast heb ik laatst zelf ijsjes gemaakt van een Danoontje, dat is ook echt onwijs lekker en ook niet super ongezond. Dit is misschien ook ideaal als je kindjes hebt om te maken, je koopt gewoon een aantal Danoontjes uit de winkel en steekt er een ijsstokje in, de vriezer in en daarna lekker smullen.

Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?
Oh, dat zijn dit jaar echt jurkjes geworden! Ik kan niet zonder mijn jurkjes en deze draag ik dan ook echt het liefst. Ook vind ik het heel fijn om rokjes te dragen in de zomer en deze heb ik dus ook vorig jaar verschillende zelf gemaakt en die komen nu ook weer mooi de kast uit! Een witte broek is trouwens ook niet onmisbaar, deze staat toch iets gekleder dan een kort shortje of rokje en ziet er ook heerlijk zomers uit.

Wat is je favoriete zomerse drankje?
Een frisse, koude Sprite vind ik met dit weer het lekkerst, met flink wat ijs erbij en een schijfje citroen of limoen erbij. Dit is toch het lekkerst met dit weer!

Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?
Lekker in de zon liggen met een dik boek of muziekje op vind ik het aller fijnst. Zeker als het echt heel warm is, kun je ook niet veel meer doen dan dat. Ook is het leuk om in de zomer een pretpark te bezoeken, een stad te bezoeken of te zwemmen, maar het liefst gewoon lekker luieren in de zon.

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?
De look die ik de laatste tijd veel draag met hete weer is wat bronzer in mijn gezicht om mijn bleke huidje te verhullen, mascara en een felroze lipstick! Ooit wil ik nog wel een beetje concealer toevoegen, maar vaak wil ik zo min mogelijk met dat warme weer op mijn gezicht.

Wat is je favoriete zomerse liedje?
Oh dit is echt een lastige, ik heb de afgelopen zomer nog niet heel veel muziek geluisterd. Ik vind Jij bent de liefde gezongen door Maan erg mooi en die heb ik de laatste tijd ook al veel geluisterd. Dit is dus mijn favoriet (en heb ik deze zomer ontdekt).

Welk zomers gerecht eet je het liefst?
Een bbq vind ik heerlijk in de zomer, maar ook een pasta kan er bij mij altijd wel in, zelfs met dat hete weer! Kip kerrie met zilvervliesrijst of zwarte rijst met wokgroente en kip. Dit kan er bij mij altijd in!

Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?
Zelf ijsjes maken is altijd leuk om te doen en hier zelf mee te experimenteren, zo hebben wij laatst ijsjes gemaakt van Danoontjes en ook maken we elk jaar opnieuw ijsjes voor de hond (hondenbrokjes in een bekertje en aanvullen met water en dan een knabbelstengel erin als stokje van het ijsje). Ook heb ik de afgelopen tijd al leuk wat jurkjes gemaakt voor de zomer!

Wat voor geur draag je `s zomers?
Ik ben gek op de zomergeuren die er deze periode altijd worden uitgebracht en mijn favoriet is dit keer Sun POP van Jill Sander in het felroze. Een heerlijke zomerse geur en zo heb ik een onwijs grote collectie met zomergeuren op de badkamer staan.

Welke plannen heb je voor de zomer?
Eind van deze week ga ik op vakantie met mijn vriend naar Praag en daarna vliegen we door naar Milaan. Als ik terugkom van vakantie heb ik nog een aantal weekjes vrij en doe ik lekker thuis mijn ding (werken aan de site, boeken lezen, uitrusten, schoolspullen bij elkaar zoeken) en dan zit de vakantie er alweer bijna op.

Ook voor jullie heb ik nog een leuke, zomerse vraag: Wat vinden jullie het leukst aan de zomer?

XOXO, Suzanne

No Comments

Leave a Reply