Matchende zomeroutfits voor hem en haar

Matchende outfits met je vriend vind ik zelf onwijs leuk, zeker op foto’s of als je een feestje hebt, is het leuk als jullie er over na hebben gedacht wat je aan hebt. Vind je niet? Het hoeft niet heel erg op te vallen en heel overdreven te zijn, maar gewoon op een subtiele manier je outfit matchen met je vriend/vriendin is heel leuk! Daarom leek het me leuk om je inspiratie te geven voor de zomer hoe jij jouw outfit kan laten matchen met die van je vriend.
Ik heb ervoor gekozen om twee outfits met je te delen die op een subtiele manier zijn gematcht, een outfit voor met zonnig, warm weer of eventueel op vakantie en een outfit voor iets minder weer of als je ‘s avonds nog weg gaat op het moment dat het gaat afkoelen. Ik heb gematcht door middel van kleuren, maar je kunt ook matchen met een bepaald printje dat je draagt of dezelfde soort kledingstukken (bijvoorbeeld allebei een jeans en een overhemd).

Dagje weg met warm weer

Met warm weer vind ik het altijd heerlijk om iets los te dragen en daar heb ik ook rekening mee gehouden in de outfit van de vrouw en deze matcht subtiel met de mannen short. Ook hierin komen weer dezelfde kleuren voor, maar niet in hetzelfde kledingstuk en dat maakt het nou zo leuk. Ook zie je dat de blauwe jeans kleur terug komt in de blauwe polo van de man. Matchie Matchie dus!

Man: Slipper ~ PME LEGEND Haig Nubick Silk Suede Cognac | Short ~ Jack& Jones Rick Dash Deep Green Sweat Denim | Polo ~ Jack & Jones Jorrodeo Poloshirt |

Vrouw: Espandrille ~ YAYA Suéde Espandrilles in Lovers Model | Short ~ Glamorous Cirus Short Denim | Top ~ Catwalk Junkie Singlet Isla Bonita |

Avondwandeling over de boulevard

In de avond vind ik het altijd iets kouder worden, ook als je op vakantie bent, begint het dan wat af te koelen en dan is het fijn als je net iets meer kleren hebt om aan te trekken. Vandaar dat ik voor deze outfit ben gegaan die net iets meer huid bedekt voor de avonduren. In de outfit voor de mannen zie je twee items terug van PME Legend. Zelf kende ik dit merk nog helemaal niet, ik ben ook helemaal niet thuis in mannenkleding, dus dat is misschien de verklaring al. Maar PME en Pall Mall kleding zijn groot geworden met de robuuste, functionele en duurzame eigenschappen van hun kleding, accessoires en schoenen voor de cargopiloten van 25 jaar geleden. Dat zie je ook nu nog terug in de kledingstukken en schoenen. Alle PME jeans die ik ben tegengekomen zien er kwalitatief goed uit en je kunt er volgens mij jaren mee doen. In de outfits zie je dat de kleuren zijn gematcht, beide bevatten ze grijs, roze en witte sneakers, alleen valt het niet zo op omdat bij de vrouw het onderstuk roze is en bij de man het bovenstuk roze is.

Man: Schoenen ~ PME LEGEND Walden Natural Grain | Jeans ~ PME LEGEND Jeans | T-shirt ~ Kultivate Miami Lips |

Vrouw: Sneakers ~ Converse AllStars | Rok ~ Only Lea Pleated Skirt | Shirt ~ Supertrash Twisty Cares |

Dat waren mijn vier outfits voor deze zomer en manier van hoe je kleding kunt matchen met je vriend / vriendin op een subtiele manier! Ik ben benieuwd of jij er rekening mee houdt op foto’s en feestjes dat je matcht met je vriend / vriendin, laat het me weten in de comments.

2 Comments

 • Reply
  Eva
  juli 20, 2017 at 12:32

  Wat leuk bedacht, zo’n origineel artikel als dit 🙂 Leuke outfits!

 • Reply
  Kimberly
  juli 21, 2017 at 16:20

  Wat een tof artikel! Ik vind dat je leuke items bij elkaar hebt gekozen die niet zo opvallend matchen maar toch leuk bij elkaar passen. Ik vind het ook altijd wel leuk om een beetje te matchen met de outfit van m’n vriend, onbewust doen we dat vaak ook. Niet zo opvallend als een ANWB koppel haha maar wel subtiel!

 • Leave a Reply