Persoonlijke update (+ zomeroutfit)

Ken je dat, dat je heel hard hebt gewerkt voor school en dat je echt toe bent aan vakanties en dan ineens is het daar en dan gaat het zo snel voorbij allemaal dat er zo alweer een week of twee voorbij is gevlogen. Dat heb ik dus nu! Voor mij is de vakantie 3 juli begonnen met eerst een hele leuke diploma-uitreiking en nu zijn we alweer twee weken verder en ga ik al bijna op vakantie. Tijd om dus even (online) stil te staan met een zomerse persoonlijke update met een hele leuke outfit die ik ook met je wil delen. Een van de strandjurkjes die met mij mee op vakantie gaat! Kijk je mee?

Diploma-uitreiking

Twee weken terug was mijn diploma-uitreiking en dat was een behoorlijk lange zit, maar wel heel erg leuk en persoonlijk. Onze mentoren deden een persoonlijk praatje over ons, we mochten onze handtekeningen zetten op ons diploma en aan het eind konden we nog even gezellig bijkletsen met klasgenoten die we al een tijdje niet hadden gezien doordat we al 1,5 maand niet meer naar school hoefden. Ook waren onze stagebegeleiders aanwezig en konden zij ook nog even afscheid van ons nemen en ook onze ouders ontmoeten. ‘s Avonds was het thuis natuurlijk feest met familie! Even met z’n allen vieren dat ik nu officieel geslaagd ben en mijn diploma in de pocket heb. Ik was ook echt ontzettend blij!

Van mijn zowel mijn vriend, mijn schoonouders en schoonzusje heb ik boeken gekregen! Ontzettend leuke boeken waarvan er twee op mijn wishlist stonden die je een tijdje terug kon lezen en ook deze boeken ga ik met veel plezier lezen (wie weet op vakantie wel in de avonden als we op onze hotelkamer zijn) en deze komen ook zeker voorbij op de blog.

Vakantiestress

Mijn vakantie komt er ook bijna aan, 30 juli vertrekken we naar Praag en Milaan volgt direct daarna en ik krijg er toch een beetje stress van! Ik moet de week voordat we op vakantie vertrekken (volgende week als je dit leest) flink wat werken en zeker de twee dagen voordat we vertrekken ben ik lange dagen weg om te werken en dus krijg ik nu al stress van de vakantie en wanneer ik mijn spullen in moet pakken en ik hoop zo dat ik niets vergeet. Daarnaast ga ik ook voor het eerst met het vliegtuig op vakantie, althans de eerste keer die ik bewust ga meemaken en ook dit geeft een beetje spanning. IK denk dat de spanning voor het vliegen voornamelijk komt, omdat mijn vriend mij hier ook behoorlijk mee plaagt. Grr!

Ondanks de stress, probeer ik nu ook nog lekker even te genieten van de vakantie die ik nu toch een beetje heb. Ik ben zo al verschillende keren naar de stad geweest (en eigenlijk vrijwel niets gekocht), ben ik bezig met een aantal DIY projectjes, namelijk mijn jurkjes en natuurlijk ook flink bezig voor de blog!

LASCANA strandjurkje

Ondanks dat ik vakantiestress heb rondom het inpakken, weet ik wel heel goed wat ik mee wil nemen wat betreft kleren. Ik denk dat het voornamelijk jurkjes gaat worden en misschien een enkele jumpsuit en dan ben je eigenlijk al klaar. Je hoeft maar een item in je tas te doen en dat is je hele outfit met een leuk schoentje eronder. Een van de jurkjes die ik sowieso meeneem op vakantie is dit jurkje van LASCANA welke echt onwijs lekker draagt en een vrolijk printje heeft en daar hou ik wel van in de zomer. Het jurkje is van een heel soepel stofje en dat is zeker met het warme weer in Praag en Milaan. Het draagt namelijk heel erg fijn en het is lekker luchtig, waardoor het transpireren (hopelijk) een beetje wordt beperkt met dit mooie weer. En voor wie LASCANA nog niet kent, ik ken het zelf ook nog niet zo heel lang namelijk, je hebt hier onwijs mooie lingerie, badkleding, nachtkleding en ook strandkleding, zoals dit jurkje. Maar wat mij direct opviel, er zijn zoveel items verkrijgbaar onder strandkleding die je ook heel leuk zo kunt dragen en niet direct het idee krijgt dat je naar het strand gaat.  Dit jurkje ligt dus alvast klaar in mijn koffer voor de vakantie!

Ondanks de vakantiestress en de dagen die ik nog moet werken en het vooruit werken voor de site, heb ik er echt onwijs veel zin in en leven we er echt al naar toe! Dus laat die vakantie maar komen, naderhand zullen er ook ontzettend leuke blogposts online komen van de vakantie met foto’s en verhalen.

Heb jij last van vakantiestress?

No Comments

Leave a Reply