Pretty different

Manmanman, wat heb ik uitgekeken naar het maken van dit jurkje, het dragen van het jurkje en daarnaast ook het schrijven van deze blogpost. Mijn eigen gemaakte jurkje met een wolf! Wat is ‘ie leuk geworden en wat zit het heerlijk. Een jurkje wat niemand heeft, ontzettend tof is en je zowel in de zomer als de winter (met een lekker dik vest en een dikke maillot) kan dragen.  Voor nu de zomerse outfit met blote benen en sleehak.We zagen de stof van dit jurkje hangen op de stoffenmarkt in Eindhoven en mijn moeder en ik waren beide verliefd. Wat een toffe stof en wat leuk voor een jurkje als shirtmodel. Ik zag het helemaal voor me voor nu in de zomer met een leuk sandaaltje eronder, in de herfst met een maillot en een vest, in de winter met nog een dikker vest en een skinny jeans en in de lente eventueel al met blote benen, een panty, een stoere laars en een leren jack. Een jurkje wat je jaar in, jaar uit kan dragen en op heel veel toffe manieren kan combineren.

De stof was letterlijk het laatste beetje wat ze hadden waar ik eventueel nog iets van zou kunnen maken, maar het werd even puzzelen en passen en meten om het jurkje te maken, maar uiteindelijk is het precies gelukt en hebben we geen stukje stof meer overgehouden en alles besteed in de jurk. Hij is toch super gaaf, of niet?

Je ziet ook precies de prachtige wolf midden op het voorpand op mijn borst, buik en heupen en ook de details uit het stof (de strepen die je ook onder aan ziet) zijn doorgetrokken op het aangeknipte mouwtje. Ik ben helemaal trots op deze jurk, welke wij in een avondje hebben gemaakt, omdat hij perse op de foto moest!

Jurkje ~ DIY |  Oorbellen ~ My Jewellery | Armband ~ Pandora | Horloge ~ Zinzi | Sleehak ~ Sacha |

Ik ben ontzettend blij met mijn DIY jurk van deze leuke stof en zou het liefst deze jurk in nog een aantal andere diersoorten, zoals een olifant, een aap, een flamingo, een giraf, noem maar op! Wat vind jij van mijn DIY jurk?

No Comments

Leave a Reply