Etos Sunny Breeze

Tijdens de zomer heb ik een aantal essentials op het gebied van beauty, waaronder een felgekleurde lipstick, waterproof mascara en heerlijke, zomerse geuren welke speciaal gemaakt zijn om in de zon gedragen te worden en er niet voor zorgen dat je vlekken en/of uitslag krijgt van de parfum in combinatie met de zon. Een echte essential dus wat mij betreft en Etos heeft nu ook zo’n parfum uitgebracht, genaamd Sunny Breeze. De zomergeur welke dit jaar met mij mee op vakantie gaat. 

Voor de zomer houd ik zelf erg van geuren die vrouwelijkheid uitstralen, verfrissend en fruitig/zoet zijn en daarnaast ook iets sensueels hebben. Een verrassende combinatie van verschillende noten die een fijn geheel vormen om te dragen tijdens de zomerperiode, zowel overdag als in de avond en dat is typisch deze geur. Sunny Breeze is namelijk een hele frisse, fruitige zomerse geur met verschillende noten.

Sunny Breeze is zo verfrissend en sensueel door onder andere citrus, cassis, abrikoos en amber en zelf merk ik dat ik wel vaker kies voor combinaties van citrus en cassis en dat ook amber een hele verrassende geur oplevert en dit vaker in parfums van mij terugkomt, zonder dat ik hier erg in heb. De combinatie van deze belangrijkste geurnoten zorgt voor een heel verfrissend, sensueel, sprankelend geheel en intens verlangen naar een tropische strandvakantie.

Wat zo ideaal is van deze parfum, is dat je hem ook kunt dragen tijdens tropische temperaturen zonder dat het schadelijk is voor je huid. De parfum is er voor gemaakt om hem te kunnen dragen in de zomer, waardoor je je huid geen schade oploopt, je geen vlekken krijgt in kleding en je ook geen huiduitslag krijgt en daarnaast blijft de parfum intens van geur. Ideaal ook deze parfum voor de vrouwen met een gevoelige huid, ook zij zullen geen last hebben van huidirritatie. Daarnaast, als ik mij niet vergis, is Etos het enige budgetmerk dat met zo’n eigen zomergeur komt, welke speciaal is voor de zomer

Echt een onwijs heerlijke parfum en ideaal om mee te nemen op vakantie, want hij is verkrijgbaar in een flacon van 50 ml. Perfect dus voor in het koffer! Etos Sunny Breeze is daarnaast ook onwijs budgetproof, hij is namelijk verkrijgbaar voor €9,99.

Draag jij zomerparfums in de zomermaanden om je huid te beschermen?

1 Comment

  • Reply
    Jeanelle
    juli 11, 2017 at 10:18

    Lijkt mij een heerlijke frisse geur. Ga deze zomer niet op vakantie maar dat moet niets uitmaken. In oktober naar Turkije dus dan ook nog heerlijk om mee te nemen.

  • Leave a Reply