Pink Pants Kind Of Day

Pantalons zijn een beetje mijn favoriete broeken geworden, ze dragen heerlijk en zien er ook nog leuk uit! Zelf heb ik nu drie pantalons in mijn kast liggen en dit is toch eigenlijk wel mijn favoriet en daarnaast ook mijn meest recente aankoopt. De roze pantalon waar ik direct verliefd op werd toen ik hem in de rekken zag hangen en nog veel gelukkiger van werd toen ik hem aan had en precies wist met welke top ik hem wou gaan combineren. Dit is dus ook de outfit geworden die ik vandaag met je ga delen! 

Wie mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op poederroze! Roze is zo lief, vrouwelijk, schattig, heel gemakkelijk te combineren en daarnaast ook een kleur die goed bij de koele types staat. De ideale kleur voor mij en dat zie je dan ook heel veel terug in mijn kledingkast.

De roze pantalon kocht ik bij Valeb Maastricht toen we een dagje Maastricht deden met het gezin. Valeb is een heel leuk boetiekje in Maastricht waar ze dit soort leuke pantalons, maar ook onwijs leuke tops en playsuits verkopen en ik was meteen verliefd bij het zien van deze pantalon. Ik heb hem gepast, samen met een leuke top uit het boetiekje en het stond zo leuk. In de winkel heb ik hem gecombineerd met een grijze top met een leuk detail op de borst en achteraf ook echt spijt gehad dat ik deze ook niet mee heb gebracht, want dat was zo’n toffe combinatie!

Ondanks dat ik toch spijt heb dat ik die top niet gekocht heb, wist ik wel meteen met welke andere top ik hem wou combineren. Deze top had ik namelijk al een tijd in mijn kast hangen, nog niet zo heel veel gedragen, maar ik vind hem wel heel erg leuk en hij is roze. Dit zou of de perfecte combinatie kunnen zijn of totaal niet en gelukkig was het ‘t eerste! De perfecte combinatie. De juiste kleuren en het stond ook nog eens super leuk! Simpeler kan het niet dan de roze top die al heel erg leuk is van zichzelf door de bloemen details op het achterpand en de roze pantalon! Verder hoef je er niets aan te doen en je ziet er fashionable uit!

Eigenlijk hoef je er voor de rest dus ook geen sieraden bij te dragen, maar zelf vind ik dat wel altijd heel erg leuk. Ik kies daarom voor een aantal simpele, zilveren sieraden waardoor ook mijn polsen nog iets om zich heen hebben. Ik voel me namelijk al snel naakt als ik niets om mijn polsen heb bij een top  met blote (onder)armen. Ringen om, Pandora armband met allemaal charms met een leuke betekenis en mijn horloge en dan helemaal ready!

Om het daarna helemaal af te maken, kies is ervoor om mijn sleehakken aan te doen met de grijze leren banden over de voet en de kurk in de hak zelf. Deze sleehakken lopen trouwens echt goddelijk! Hier kan ik een hele dag op vooruit als het moet, zonder ‘s avonds te klagen dat ik last heb van mijn voeten en daarnaast ziet dit er ook super zomers uit bij zo’n roze outfit!

Zelfs de lipkleur komt overeen met de top en de tas met de bril!


Shirt ~ Vero Moda | Pantalon ~ Valeb Maastricht | Oorbellen ~ My Jewellery | Armband ~ Pandora | Horloge ~ Zinzi |  Tas ~ Supertrash | Sleehak ~ Sacha |

Helemaal happy met deze outfit en nu kunnen de andere toffe combinaties komen met de pantalon. Heb jij nog leuke ideeën om de roze pantalon te gaan combineren, laat ze vooral weten en wie weet maak ik jouw combinatie wel na!

1 Comment

  • Reply
    Susan
    juli 7, 2017 at 09:42

    Heel erg tof!

  • Leave a Reply