Fashion musthaves voor in je vakantiekoffer

Hi! Eind van deze maand ga ik alweer lekker op vakantie naar het zonnige zuiden en ga ik Praag en Milaan onveilig maken. Wij hebben er voor gekozen om voor deze paar dagen alleen handbagage mee te nemen. Hiervoor moet ik op een slimme manier mijn koffer gaan inpakken en rekening houden met de fashion items die ik mee kan nemen en wat hiervoor echte musthaves zijn. De fashion musthaves voor in je koffer op vakantie naar een zomerse bestemming! Zelf wil ik toch allemaal leuke, verschillende setjes meenemen op vakantie, zodat ik er alle dagen leuk uit zie en me geen zorgen hoef te maken dat als iets per ongeluk vies wordt, ik niets anders heb om aan te trekken. Daar heb ik hierbij ook erg rekening gehouden. Het is namelijk leuk om verschillende items te combineren en in een warm land is het ook fijn als je luchtige dingen kunt dragen. Een voordeel van luchtige kledingstukken, deze kreuken bijna niet en je kunt ze dus gemakkelijk meenemen in je koffer zonder je daar zorgen over te hoeven maken! Daarnaast nemen ze vaak ook weinig plek in je koffer in, voordeel op voordeel!

Voor de zomer vind ik het zelf altijd belangrijk dat ik kleding mee heb waar ik mezelf goed in voel. Doe je dit niet, dan zit je er de hele vakantie tegen aan te hikken dat je vervelende, niet lekker zittende kleding aan moet en daar wordt je met warm weer niet heel erg fijn van. Neem dus vooral kleding mee waar jij jezelf goed in voelt en die lekker zitten, ook dat scheelt een hele hoop.

Basics zijn daarnaast ook altijd goed, deze combineer je met alles en zo kun je ontelbaar leuke setjes maken die er goed uitzien en toch elke dag iets anders aan hebben. Dat vind ik zelf ook altijd fijn, niet elke dag hetzelfde aan te hoeven, maar juist lekker combineren met allerlei leuke items. Een van de basics die ik heel graag draag is het rokje van Vero Moda, deze heb je bij Vero Moda in verschillende kleuren en kun je heel simpel combineren met bijvoorbeeld een badpak dat fungeert als shirt, maar ook als badmode aan kunt, een simpele top in dezelfde kleur of een basic wit shirt!

Zo heb ik nu ook allemaal leuke items bij elkaar gezocht welke allemaal heel tof zijn en waarmee je heel veel kanten op. Een basic rokje wat je met alles kunt combineren, een prachtig badpak van Beachlife welke toch nodig hebt om te zwemmen, maar tegelijkertijd ook kan combineren op het rokje als top.

Jurkjes zijn ook super makkelijk. Je trekt het jurkje aan, eventueel een ceintuur erom en je bent helemaal ready! Hiervoor hoef je niets extra’s mee te nemen, want alleen een jurkje is al genoeg voor een volledige outfit en daarom houd ik er zelf ook altijd zo van om jurkjes te dragen. Daarnaast is dit jurkje van Vila ook nog eens helemaal volgens de laatste trends met de blote schouders!

Daarnaast kun je ook met accessoires heel veel doen. In de winter zul je meer sjaals dragen (wat echter ook kan als bescherming van de schouders tegen de zon in de zomer), maar in de zomer gebruik je vaak toch iets van een petje of hoed om je hoofd te beschermen tegen de zon en een leuke zonnebril en alleen dan al ziet een outfit er weer net wat anders uit. Bescherming voor je hoofd is heel erg goed, want alle zonnestralen zijn niet altijd heel fijn, dit kan er namelijk voor zorgen dat je jezelf verbrand, maar ook dat je jezelf niet lekker gaat voelen. Deze leuke hoed van Maison Scotch is ook echt prachtig! Heel leuk zomers met de kleurtjes en een goede bescherming! Zelf kan ik ook echt niet zonder bril in de zomer. Ik ben jarenlang lenzendrager geweest en dan was een zonnebril mijn reddende engel, maar ook nu heb ik ook vaak een zonnebril op. Helaas kan ik niet meer zonder mijn zonnebril op sterkte, maar dit soort leuke zonnebrilletjes zijn ook hartstikke leuk. Dus mocht ik voor lenzen gaan op vakantie, draag ik deze leuke Pieces zonnebril. Ook is een grote tas niet te missen in de zomer, je moet namelijk toch een hoop spulletjes meenemen als je een dagje naar een stad gaat of naar het strand. Zonnebrand, camera, flesje drinken, noem maar op! Een grote tas is dan wel heel erg handig en zelf vind ik een tas met een goede rits altijd erg fijn omdat deze je spullen goed beschermen. Zelf neem ik de handtas van Bulaggi mee op vakantie!

En als laatste de schoenen. Ik kan zelf niet op vakantie zonder een goede sneaker waar ik goed op vooruit kan. Een goede sneakers is voor mij, maar waarschijnlijk ook voor jou, echt een must. Hiermee kan je lekker vooruit met het bezoeken van stadjes en flinke wandelingen maken en daarnaast kun je het ook met alles outfits combineren, want een sneakers is overal voortaan bij toegestaan en daarnaast moet je toegeven dat deze sneakers van Shoecolate toch ontzettend tof zijn! Ook zijn slippertjes in de zomer ook erg fijn. Een slipper schiet je snel aan en je kunt vooruit en het is ideaal als je snel naar de receptie moet in het hotel, gaat ontbijten of naar het strand of het zwembad gaat. Een slipper is dus echt onmisbaar in je zomervakantie!

Alle items zijn verkrijgbaar bij VanTilburg in de online shop of in de winkel in Nistelrode en op dit moment lopen er ook allemaal leuke kortingen, waardoor het zomer shoppen nog leuker wordt! Ik ben in ieder geval summer ready! En jij?

1 Comment

  • Reply
    Jessica J.
    juli 5, 2017 at 11:44

    Sneakers zijn onmisbaar! Ik heb heel onze Amerikareis op hetzelfde paar sneakers gelopen en geen zere voeten gehad!

  • Leave a Reply