Dingen die ik wil doen nu ik afgestudeerd ben

Eindelijk, gisteren was het moment daar dat ik officieel mijn diploma in handen mocht nemen! Het moment waar ik de afgelopen drie jaar naar toe heb gewerkt en de laatste maanden echt naar toe heb geleefd. Afgelopen vrijdag was mijn laatste stagedag en nu met mijn diploma op zak, kan ik officieel zeggen dat mijn opleiding helemaal achter de rug is. Voor nu dus even wat meer tijd voor mezelf in de vakantie en dan met frisse moed weer aan een nieuwe opleiding beginnen. Maar wat wil ik nu allemaal gaan doen nu ik ben afgestudeerd en voorlopig niet meer naar school hoef, kijk je mee?

Verdiepen in de vakantie

Onze vakantie staat al weer bijna voor de deur. Het is al zo’n tijd geleden dat we deze hebben geboekt en nu is het bijna zover dat we ook echt mogen gaan vliegen (waah!!) en Praag en Milaan mogen gaan ontdekken. Ik heb er echt onwijs veel zin in, maar ik moet mezelf toch nog een beetje gaan verdiepen in wat we willen gaan doen, wat er überhaupt allemaal te doen is en daarnaast zijn er ook nog allemaal zaken waar ik nul verstand van heb. Zo weet ik op welke dag we vliegen, maar verder heb ik er nog allemaal niet zo in mijn hoofd zitten… Nu heb ik dus mooi de tijd om mezelf daar mee in te gaan verdiepen en echt naar de vakantie toe te leven.

Lezen

Ik ben nu nog steeds bezig met het eerste boek wat ik wou gaan lezen, veel verder ben ik nog niet gekomen, omdat ik de afgelopen weken ook nog naar stage moest en daarnaast al extra ging werken bij de bakker en het er op die manier niet echt van wou komen. Nu hoef ik ook niet meer naar stage en kan ik dus veel gaan lezen, want dit doe ik altijd zo graag. Nu dus mijn eerste boek maar eens uitlezen en dan  op naar de volgende. Ik heb sowieso nog heel wat boeken op mijn wishlist staan die ik graag zou willen, dus die ga ik langzaam voor mezelf nog aanschaffen en zeker lezen!

Werken

Ondanks dat ik heel veel ga genieten van mijn vrije tijd, ga ik ook extra werken bij de bakker. Ik werkte de afgelopen maanden al extra bij de bakker, omdat ik op de maandag en dinsdag niet meer naar school hoefde en ik het sonde vond om al die tijd op die dagen niets te doen. Ik heb dus toen al verschillende keren aangegeven extra te werken en dat zal dadelijk in de vakantieperiode ook zo zijn. Een mooi zakcentje bijverdienen voordat ik op vakantie ga, ik zeker niet verkeerd!

Meer verdiepen in de blog

Buiten werken voor de bakker, genieten in de tuin met een mooi boek, wil ik ook aan de site werken. Aan het uiterlijk van de site hoeft opzich niets te gebeuren, hier ben ik onwijs tevreden mee, maar het wordt wel tijd dat ik mezelf meer ga richten op de zakelijke dingen en vooruit schrijven in verband met de vakantie naar Praag en Milaan en ook dat ik het schooljaar weer rustig kan beginnen en mezelf niet in allerlei bochten moet wringen om mijn blogposts op tijd af te krijgen. Dit is er namelijk het afgelopen jaar iets minder van gekomen, doordat ik vorig jaar ziek werd, mijn operatie er tussen kwam, ik veel tijd heb gestoken in school en ik ook genoeg aandacht wou geven aan vriendlief. Hier heb ik gelukkig de afgelopen tijd wel iets meer rust in gekregen en dit hoop ik volgend jaar met school zo door te zetten.

Fotograferen

Naast meer verdiepen in de blog, in het zakelijke gedeelte, het vooruit schrijven, hoort er ook een stukje fotograferen bij. Fotograferen vind ik echt zo ontzettend leuk en ook zelf op de foto staan heb ik geen problemen meer mee! Hier ga ik dus ook mooi mee aan de slag. Producten fotograferen, outfit’s op de foto zetten en natuurlijk gaat de camera ook mee op vakantie!

Nu kan ik dus echt gaan genieten dat ik eventjes niet meer naar school hoef en de tijd aan mezelf heb en daar ook zeker van mag gaan genieten. Onder andere dus met deze dingen en wie weet nog wel met veel meer leuke dingen. Er staat namelijk ook nog een aantal leuke uitjes op de planning waar ik ook zeker van ga genieten.

Wat zijn jouw plannen voor de komende tijd?

No Comments

Leave a Reply