Flawless: inspirerend boek voor beautyliefhebbers (& giveaway)

Over schoonheid, balans en how to shine (van binnenuit)!, dit is de ondertitel van het boek en hierdoor raakte ik enthousiast, nieuwsgierig en in opperste concentratie om verder te kijken naar dit boek. Een boek geschreven door beautyexpert Amanda Rijff met beautytips – & tricks, maar daarnaast ook alles over schoonheid van binnenuit. Een ontzettend handig en inspirerend boek: Flawless.

Voor de blog review ik regelmatig producten, test en gebruik ik nog veel meer producten en vind ik het ook ontzettend leuk om nieuwe producten te ontdekken. Hiervoor kijk ik ook heel veel Youtube filmpjes van beautybloggers en lees ik boeken van de beautyexperts. Daarom vond ik ook dat ik direct dit boek moest weten te bemachtigen! Amande Rijff ken ik door de Youtuber Mascha (Beautygloss) en zij wordt regelmatig opgemaakt door Amanda Rijff en hebben hier ook samen verschillende keren beautyvideo’s gemaakt waar ik met veel interesse naar heb gekeken en mijn tips uit heb gehaald. Hierdoor ben ik Amanda Rijff een beetje gaan volgen, weet ik dat zij ontzettend goed is in haar werk en dat dit boek ook vol moest staan met fantastische tips die ik wellicht zou kunnen gebruiken.

Het boek staat inderdaad vol met tips en tricks die ik, maar jij ook zeker, goed zou kunnen gebruiken om jezelf meer te ontwikkelen wat betreft beauty en heel veel kan leren en misschien ook kan overbrengen naar anderen. Daarnaast staan er ook ontzettend mooie foto’s in van make-up(tools) en Amanda Rijff zelf welke geheel passen bij het boek met daarnaast ook prachtige illustraties van  Mimi Nizan. Echt prachtig!

Zelf heb ik tijdens de eerste keer bladeren door het boek al hele interessante dingen gezien die ik direct wou lezen en waar ik direct iets van opstak. Daarna ben ik het boek volledig gaan lezen en stak ik er nog veel meer van op en ik kan zeker zeggen dat ik van alles heb geleerd en zelf daarna ook heb ondervonden, waarvan ik nu nog bepaalde tips en tricks dagelijks gebruik.

Vooral de stukken die mindstyle, inner beauty zijn gerelateerd vind ik zelf ook erg interessant. Ik ben zelf hier ook mee bezig, wat ik ook wel eens terug laat komen op de blog. Een goede voeding, genoeg water drinken en de juiste dosis zonlicht, zorgen er namelijk voor dat je huid, haar en nagels al een enorme boost kunnen krijgen, als dit niet jouw levensstijl is. Zelf merk ik het dat mijn huid er met dit weer al een stuk beter aan toe is, ik meer tot rust kom doordat ik geen stress meer heb van school en ik voldoende water drink op een dag. Dit is ook een beetje het punt wat naar voren komt in het boek. Goed voor jezelf zorgen en ontspanning, zorgen er ook voor dat jij zelf meer gaat stralen en er  beter uitziet.

Giveaway

Ikzelf blader regelmatig door het boek om de tips & tricks nog een keer opnieuw tot me te nemen en dat kan jij misschien binnenkort ook. Ik mag namelijk een aantal van jullie blij maken met het Flawless. Laat hieronder een reactie achter en laat mij weten waarom jij graag kans wilt maken op het boek. (Vul zeker ook een geldig e-mailadres in zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt!). De winnaar wordt 8 juli 2017 gemaild.

Flawless is verkrijgbaar bij de boekhandel en bij Bol.com voor €17,99 en is ontzettend inspirerend als je meer wilt weten over beauty met beautytips- & tricks van de beautyexpert van Nederland, maar daarnaast ook heel veel interessante dingen over mindstyle met onder andere yoga voor innerbeauty.

Zijn jullie nieuwsgierig naar Flawless? Zouden jullie dit boek graag willen lezen?

3 Comments

 • Reply
  Jeanelle
  juli 1, 2017 at 08:53

  Dit lijkt mij een mooi, inspirerend boek. Na een lange, drukke periode na een scheiding, sta ik nu weer een btje met beide benen op de grond. Kinderen zijn ouder en daardoor meer tijd voor mezelf. Tips en tricks uit dit boek zouden dus zeker van pas komen.

 • Reply
  Anita H.
  juli 1, 2017 at 10:43

  Ooit heb ik een opleiding visagie gevolgd (diploma op zak). Hoewel ik daar niets mee doe, helaas, is er wel nog altijd de interesse. Ik hou van mooi, zeg maar. Mooie make-up hoort daar zeker bij. Mensen om me heen schakelen me regelmatig in voor het epileren van de wenkbrauwen…. Dit lijkt me een erg interessant en inspirerend boek. En wie weet; ik zit me net te bedenken dat ik beroepsmatig misschien iets verder moet kijken dan ik nu doe. Ik ben namelijk werkloos en op zoek naar een nieuwe baan.

 • Reply
  Sabrina
  juli 7, 2017 at 20:29

  Dat ziet er heel mooi uit! Ik ken haar ook wel, tof dat ze een boek heeft geschreven. Kan me zeker voorstellen dat je daar veel aan kan hebben. Ik kan wel een steuntje in de rug gebruiken, ik volg veel beauty blogs dus ben zeker geïnteresseerd maar nog niet zo goed
  Ik doe graag mee!

 • Leave a Reply