Mannen in overhemd | Zomer outfit inspiratie

Mannen in overhemd is heel aantrekkelijk en heel veel mannen zie je in het voor- en najaar met een mooi overhemd lopen en in de zomer een stuk minder. Terwijl dit ook dan nog heel goed kan, dan is het zelfs leuker om een wit of lichtblauw overhemd te combineren. Daarom ben ik opzoek gegaan naar leuke inspiratie voor de man hoe hij zijn overhemd in de zomer kan rocken!

Mijn vriend heb ik laatst dit mooie, witte overhemd gegeven met details in de hals en rondom de pols. Een wit overhemd, makkelijker kan het niet, want dit is met alles goed te combineren en vooral in de zomer is deze ook heel erg mooi te combineren en lekker luchtig. Het overhemd is van Michaelis en het is een heel dun overhemd wat ideaal te dragen is met warmer weer.

Bron ~ Bron
Deze inspiratie heb ik van Pinterest vandaag getoverd, mijn bron aan inspiratie en ook daar vind je de meeste leuke outfitcombinaties ( en de meest aantrekkelijke mannen) met overhemden. Hele leuke en simpele combinaties met kledingstukken die jouw vriend of man of misschien jijzelf wel in je kast hebt liggen, maar niet eerder hebt gecombineerd. Een leuke bermuda of pantalon  met een overhemd ziet er in ieder geval heel wat leuker en vlotter uit dan de mannenromper trend!

Om even over te gaan op hoe je hem kunt combineren heb ik een aantal leuke items bij elkaar gezocht. Aller eerst twee overhemden van Michaelis, zowel lichtblauw en wit welke beide erg leuk zijn voor de zomer en ook met veel andere kleuren te combineren zijn. Daarnaast heb ik gekozen voor een chinoshort en een pantalon. Wil je net iets gekleder gaan voor bijvoorbeeld een feestje of iets zakelijks, dan is de pantalon een erg geschikt. Wil je echter meer casual gekleed zijn, maar toch een overhemd dragen is de chinoshort weer een stuk leuker. Wit en lichtblauw kun je daarnaast beide combineren op een navy broek, maar daarnaast ook met een leuk kleurtje, zoals peach of mintgroen.

Qua schoenen is het tegenwoordig helemaal niet meer moeilijk. Een sneaker kun je namelijk ook combineren met beide broeken en dit is ook weer ‘toegestaan’. Het maakt de outfit in een stuk vlotter en meer casual dan een nette veterschoen eronder. Een mooie leren riem erbij en dan is de outfit helemaal af!

Dit was mijn inspiratie voor de mannen! Twee simpele manieren om een overhemd toch leuk te combineren voor de zomermaanden, zonder dat het veel te warm is en daarnaast ook nog geschikt voor het werk of een diner.

Wat vind jij van overhemden in de zomer bij mannen?

No Comments

Leave a Reply