imPRESS, One-Step Gel – So, So Stellar

Hi! Binnenkort heb ik vakantie en dat betekent dat ik elke dag iets met mijn nagels zou kunnen doen. Geen stage en geen werk waardoor ik mijn nagels ‘naakt’ moet houden, dus vanaf dan kan ik volop nagellak gaan dragen in alle kleuren van de regenboog, zonder dat het uit maakt! Om alvast in de stemming te komen, heb ik het ervan genomen om deze leuke, nieuwe imPRESS nagels te testen toen ik laatst vier dagen vrij had. Vandaag mijn enthousiaste woorden over deze cute nagels!  imPRESS vind ik al langere tijd helemaal geweldig. imPRESS is onder andere verkrijgbaar bij de Kruidvat en zijn vervolgens heel gemakkelijk te gebruiken. Je hebt 30 nagels in een setje in verschillende maten, je zoekt de nagels even bij de juiste vinger en je plakt ze op. Onder elke nagel zit namelijk een plaklaagje en een beschermlaagje. Je haalt het beschermlaagje van de nagel, je legt de nagel op de juiste wijze op je eigen nagel en druk hem een aantal seconde in het midden en vervolgens aan de zijkanten goed op je nagel. En klaar is Kees! Zo gemakkelijk, een kind kan de was doen!

Doordat je het zo gemakkelijk op je nagels kunt plakken, ben je binnen no time klaar, ideaal als je net als ik een hoop wilt doen op een dag. Daarnaast hebben de nagels een ontzettend mooie lengte. Niet te lang, waardoor je dus nog van alles kunt ondernemen in huis, maar ze ook gemakkelijk kunt dragen naar werk. Daarnaast is het ook een sterke lijmlaag die eronder zit, maar hij verpest je nagels niet, wat bij andere lijmen of andere producten/kuren voor je nagels wel kunnen doen.

Dit zijn de nagels die ik nu naar tijden weer heb geprobeerd en weer ben ik verrast. Dit is een van de nieuwe designs van imPRESS en ze zijn ontzettend leuk! Nude met een leuk glittertje. Vrouwelijk, subtiel, glittery en leuk tegelijkertijd! Je kunt daarnaast ook zeker weer een week vooruit met mooie nagels, zonder dat de nagels afbreken of loslaten. Helaas kon ik ze er geen week op laten zitten in verband met stage en heb ik ze er na vijf dagen af moeten halen, heel jammer, maar gelukkig gaat het verwijderen van de nagels heel gemakkelijk. Je kunt de nagel er namelijk zo af trekken, zonder dat het pijn doet aan de nagels, zonder dat je je eigen nagels mee trekt of beschadigd en het laatste beetje lijm wat op je nagels blijft zitten (dit is bijna niets) kun je gemakkelijk verwijderen met een nagelremover.

Het ziet er toch ontzettend leuk uit! Dit design is leuk voor de zomer, maar er zijn er ook nog zoveel meer, welke ook leuk zijn voor een festival of een chic feestje met het werk. Heel veelzijdig en stuk voor stuk heel erg fijn om te dragen, zonder je nagels te beschadigen.

De imPRESS nagels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten bij Kruidvat voor €9,99 per setje.

Ben jij bekend met de nagels van imPRESS?

No Comments

Leave a Reply