Mijn Neonroze BENCH bikini

Hoi hoi! De zomer is vol op bezig, heerlijk dit zomerse weer, de lange dagen, de zomerse make-uplooks, het warrige beachhaar en het eindeloos in bikini in de tuin en in het zwembad vertoeven. Daar had ik alleen wel een nieuwe bikini voor nodig die mij de zomer door kon gaan helpen en mijn oog viel toen op deze ontzettend, toffe neonroze bikini van Bench. 

Ondanks dat ik al heel lang een andere kant op wou gaan wat betreft badmode, namelijk ik wou voor een badpak gaan in eerste instantie, ben ik dit keer toch weer voor een bikini gegaan. Althans dat was de bedoeling, nog geen twee weken daarna besloot ik om ook nog een badpak te bestellen (dit wordt vervolgt!), maar ondanks dat ik nu ook een gloednieuw badpak in mijn bezit heb, ben ik ook super blij met deze neon roze bikini.

De bikini bestaat uit een simpel broekje met daarbij dit ontzettend leuk hesje met hippe wikkel-look. Het is even de eerste paar keer uitvogelen hoe hij aan moet, maar met het idee dat je hem als een vest aan moet, gaat het uiteindelijk heel gemakkelijk. Je hebt namelijk de bikini geknoopt in de nek en op de rug. Als je eenmaal de bikini hebt geknoopt in de nek, hoef je deze niet elke keer los te maken en hoef je alleen op je rug te strikken.

De bikini is een triangelbikini, maar ziet er toch heel tof uit doordat hij de wikkel-look heeft en je hier mee kunt spelen door de huid tussen de twee banden de ene keer iets groter te maken en de andere keer juist weg te laten of vrijwel niet te laten zien.

Ik ben dus helemaal ready voor de zomer als het gaat om de badmode! Bikini ready! Ben jij ook nog opzoek naar een bikini, op dit moment zijn veel bikini’s en andere badmode flink afgeprijsd bij LASCANA. En psst… Binnenkort komt ook de gehele outfit online met daarin de bikini!

De triangelbikini (2-delig) is van het merk BENCH verkrijgbaar bij LASCANA vanaf €34,99 in het neonroze, geel en zwart in allemaal dezelfde leuke wikkel-look!

Ben jij al bikini ready?

1 Comment

  • Reply
    Joyce rdt
    juni 26, 2017 at 14:23

    Hele toffe bikini! Zelf heb ik geeneens een bikini haha ;). Liefs.x

  • Leave a Reply