Vier tips voor het weekend #5

Het is weer bijna weeken den dat betekent dat we weer kunnen gaan genieten van onze vrije tijd, bijkomen van de afgelopen week en ons weer moeten opladen voor de komende week. Een rustig weekje was het in ieder geval voor mij afgelopen week en daardoor heb ik veel nieuwe items kunnen ontdekken voor jou met een heerlijke geurset, films en boeken waarmee jij jouw vrije tijd kan vullen dit weekend.

De zevende hemel

Aller eerst deze ontzettend mooie film! Ik kreeg dit als tip van mijn moeder en zusje, zij hadden de film al eerder in de bioscoop gezien en vanaf het moment dat de film op dvd te zien was, hebben we hem gekocht! Zij hebben mij verhalen vertelt dat ze zoveel hebben gehuild bij de film en dat ik ook sowieso ging huilen. Ik stapte al heel anders in de film en had me voorgenomen om tijdens de film niet te huilen. Dit is niet gelukt! Ik hield het heel goed vol, tot ik op 3/4 van de film zat en ik in huilen uitbarstte en het ook gewoon niet meer kon stoppen. Het is dus echt een geslaagde film! Het laat je zo meeleven, er komt veel muziek in wat je ook heel mooi kan raken en het is een verhaal wat in verschillende vormen ook bij jou of iemand die je kent kan voorkomen. Zeker een aanrader om te kijken! Verkrijgbaar via Bol.com.

DIY jurkje

Dit jurkje komt binnenkort ook nog uitgebreid op de blog in een outfitpost, maar dit is mijn DIY jurkje en ik ben er heel blij mee! Ik heb dit jurkje afgelopen maand gemaakt samen met mijn moeder en het is eigenlijk heel simpel. Je moet wel een beetje verstand hebben van naaimachines en hoe je dit allemaal voor elkaar moet krijgen, maar het is heel leuk om  bezig te zijn met kleding of leuke DIY’s. Dus heb je het weekend niets te doen, ga dan een leuk stofje halen voor een leuk DIY kledingstuk of andere leuke DIY’s! Pinterest staat er in ieder geval vol mee, mocht je geen inspiratie hebben!

Vrouw zoekt berg om tegen op te zien

Dit boek ben ik op dit moment aan het lezen en het is echt een aanrader! Zeker ook voor de meiden (en heren) die niet zo goed weten wat ze nu eigenlijk willen of er een jaar tussenuit zijn en een nieuw avontuur willen, is dit boek ook zeker een aanrader om te lezen, je inspiratie uit te halen en je eigen ding mee te doen. Ben jij dus opzoek naar een nieuwe uitdaging, gewoon benieuwd naar dit boek of wil je je grenzen verleggen, lees dit boek! Vrouw zoekt berg om tegen op te zien geschreven door Noelle Hancock. Verkrijgbaar via Bol.com.

Kenzo Geurtjes 

Als laatste deze heerlijke geurtjes van Kenzo. Ik kocht deze geurset bij Kruidvat met allemaal geurtjes van Kenzo in de originele verpakking in een mini variant en de heerlijke geuren. Ideaal als je benieuwd bent naar de geuren van Kenzo en ik kan je vertellen, ze zijn stuk voor stuk ontzettend lekker! Ik kan nu zeggen dat ik eigenlijk al deze geur een keer in grote variant wil, zo lekker! Zo heeft Kruidvat trouwens wel vaker van dit soort geursets waardoor je (mini) producten kan testen voor een leuk prijsje.

Vier nieuwe tips voor aankomend weekend waar ik je misschien wel blij mee heb kunnen maken. Zeker eens de moeite waard om je dit weekend met dit boek in de tuin te verstoppen met een heerlijk Kenzo geurtje op.

Wat ga jij dit weekend doen?

No Comments

Leave a Reply