Inspiratie | Candy Colors

Hi ladies! Met het mooie weer, vind ik persoonlijk niets leuker dan het dragen van pasteltinten. Zelfs in de winter neig ik vaak nog naar deze kleur en is poederroze nog steeds mijn ultieme favoriet! Je kunt toch niet zonder deze candy color in je leven! Omdat het nu zomer is en ik nu ongegeneerd deze pasteltinten dag in, dag uit mag dragen, een leuke inspiratie post met allemaal lieve, schattige candy color fashionitems!

Short meloen print ~ Pastel tote bag ~ Blauwe midirok ~ Franje top ~ Gouden broek ~ Suède riem ~ Sneakers met bloemen ~ Schoudertas roze ~ Strappy sandalen

Ik word zo onwijs vrolijk als ik deze leuke items zie met al die lieve kleurtjes! Van pasteltassen, tot minty shorts met watermeloen, printed schoenen en gele broeken! Beter kan mijn dag niet meer! Het leuke van deze pastelitems, je kunt alles met elkaar combineren. Kleur op kleur kan vaak moeilijk zijn en wordt niet altijd gewaardeerd, maar bij pastel kun je alles combineren. Een gele broek zoals hierboven, een lichtblauwe tas en roze sandalen! Je komt er gewoon met weg! Zelf zie ik dus ook allemaal leuke outfits al voorbij komen met deze items. Zo zou ik de midi rok met de top combineren, de printed sneakers eronder en de roze schoudertas! Maar daarnaast ook de gele broek, de top met de blauwe riem, de sandalen en de tas. Verder kun je ook de short met de leuke watermeloenen, met een witte top, sandaaltjes en de schoudertas combineren! Zoveel mogelijkheden en je komt er allemaal mee weg.

Alle items hierboven zijn verkrijgbaar bij Esprit voor een nette prijs en daarnaast kun je leuk mixen en matchen met de items, want zoals je ziet heb ik alle items al gebruik voor drie verschillende outfits en heb je alleen nog maar als extra item een witte top nodig. Ideaal dus ook om deze items mee te nemen in je koffer voor op vakantie. Je kunt mixen en matchen, je hebt niet veel bagage mee en je hebt elke keer een nieuwe, toffe outfit! Zo heb je de ene keer een gele broek met de blauwe top en een sandaaltje, de andere keer de gele broek met een witte top en de sneakers en zo heb je al twee dagen gevuld met twee hele leuke, frisse outfits!

Draag jij ook veel pasteltinten in de zomer?

No Comments

Leave a Reply