Beauty & Mode

3 manieren om Converse All Stars te stylen

Hoihoi! De Converse All Stars zie je op dit moment weer heel veel terug komen in looks. Zelfs bij de grootse fashionbloggers zie je deze schoenen weer onder de tofste outfits en ook niet heel gek, want Converse is een hele fijne schoen om te dragen, maar hoe combineer je dat nu precies? Ik laat je vandaag een aantal looks zien hoe je de Converse All Stars combineert.

BronBron

Je ziet hier de leuke Converse All Stars al voorbij komen, in totaal verschillende looks en ook net een andere schoen. Je hebt namelijk de All Stars in verschillende uitvoeringen en de een is iets meer feestelijker en de ander is basic en overal mee te combineren. In de blogpost laat ik je verschillende looks zien met de basic grijze All Stars afkomstig van Sneakers.nl, maar je kunt de looks precies zo maken hoe jij het wil en met welke All Star of andere sneaker dan ook. Alle linkjes van de items in de looks, vind je onder de desbetreffende look.

Workwear

Vrouw in pak is de laatste tijd al een dingetje, als je op Instagram, Pinterest en verschillende blogs kijkt, zie je deze look al heel veel voorbij komen en ik vind het zelf heel erg tof! Om deze look iets minder serieus te maken, kun je het pak combineren met een leuke vrolijke top en basic All Stars.

My Jewellery ~ Topshop ~ Pieces ~ Come Get Fashion ~ Topshop

Summerproof

Met de zomer in het vooruitzicht is er niets fijner dan met blote benen de deur uit gaan, maar zelf kan ik absoluut geen hele dag vooruit op slippertjes en vind ik het fijn om een sneakertje om mijn voeten te hebben. Daarvoor zijn de All Stars ideaal! Ze dragen gemakkelijk, je kunt er de hele dag op vooruit en zeg maar alvast hallo tegen die bruine benen!

Vila ~ My Jewellery ~ Fabienne ChapotMy Jewellery ~ Lois

Lekker Chic

Je kunt een mooie, nette jurk of rok ook gemakkelijk combineren met All Stars, dit hoeft niet alleen met een pump of laarsje. Je blijft net zo goed stralen in een jurkje met sneakers eronder, het zit alleen stukke fijner en je geeft er net een andere vibe aan. En wist je dat All Stars ook een variant heeft met glittery en metallic, dit maakt je outfit alleen nog maar een stuk leuker!

Pieces ~ Vila ~ Pieces ~ Pieces ~ Vila

Dit zijn de drie manieren die ik vandaag met je wilde delen hoe jij je All Stars kunt combineren en ze simpelweg kunt rocken met heel veel verschillende kledingstukken en je zonder mweh gevoel de deur uit gaat, maar direct straalt!

Hoe style jij je All Stars?

2 Comments

 • Reply
  Nicoleswereld
  17 juni 2017 at 06:57

  Ik hou van all stars! Ze zitten heerlijk en je kunt ze idd overal bij combineren.

 • Reply
  Mylou
  18 juni 2017 at 17:05

  Leuke outfits! Ik droeg ooit heel vaak mijn allstars, maar tegenwoordig eigenlijk niet zo veel meer. Toch maar weer eens uit de kast halen 🙂

 • Geef een reactie