Flamingo Party | Outfit

Hoihoi! Het is nu volop zomer en dat betekent dat ik lekker kan uitpakken met mijn jurkjes, dat moet ook wel met mijn lichte verslaving aan jurkjes. Gelukkig maar, anders heb ik al mijn jurkjes voor niets gekocht, mocht het weer niet mee werken, maar gelukkig hebben we nu in Nederland niets te klagen met het weer en kan ik vrolijk uitpakken met deze flamingo jurk!

Ik kan op het moment (met trots) zeggen dat ik een verslaving heb aan jurkjes, ik ben er helemaal weg van. Voorheen vond ik jurkjes ook al super leuk, maar had ik iets meer moeite met het shoppen ervan en vond ik het dragen ervan ook nog wel een dingetje. Ik heb me er niet altijd zo goed in gevoeld als dat ik nu doe en voorheen was het ook echt een ramp om het juiste jurkje te scoren en dat is op dit moment TOTAAL GEEN probleem ghihi! Ik heb dan de laatste tijd ook ontzettend veel jurkjes gekocht, overal waar ik kwam, kwam ik wel leuke jurkjes tegen en ik trok ze aan en ze zaten als gegoten! Ik moest na een tijdje echt zeggen dat het nu echt even tijd was om te stoppen met kopen en het wel even genoeg was met de jurkjes, maarja ik draag ze dan nu ook ontzettend graag.

Maar even door naar dit leuke jurkje… Het is zo ontzettend vrolijk, zomers, heerlijk, schattig jurkje! Mijn moeder en ik liepen door het winkelcentrum en zagen een verkoper van El Vita met deze jurk rondlopen en mijn moeder rende er zo gezegd op af, want dit jurkje moest zij voor mij hebben. Waar ik een verslaving heb aan jurkjes op het moment, lijkt het bij mijn moeder een verslaving te zijn op flamingo’s. Alles wat er maar in flamingo’s te krijgen is, moet ik spontaan kopen of moet zij kopen, gewoon voor de flamingo’s en dat was ook zo’n beetje bij deze jurk.

We keken dus bij de El Vita rond en uiteindelijk kocht ik deze jurk (en nog twee meer) en was ik weer helemaal vrolijk. De eerste keer dat ik deze jurk daarna weer aantrok, was ik ook meteen weer blij. De jurk zit zo ontzettend lekker, maar hij ziet er ook zo vrolijk uit, dat het lijkt alsof je in je pyjama rondloopt, maar er daarnaast ook nog super leuk uit ziet.

Zo’n vrolijke jurk met felroze flamingo’s vind ik dan ook leuk om met leuke details te combineren welke iets te maken hebben met de jurk. Zo koos ik voor een felroze tasje wat ik al een aantal jaartjes heb en mijn badge speldjes van de Zeeman met onder andere een (tromgetroffel) flamingo! Ik vind het altijd leuk om dit soort dingen terug te laten komen, items waar echt over na is gedacht en moeite is gedaan om alles leuk te combineren.

Met mijn sieraden heb ik het rustig gehouden, althans dat vind ik zelf, sommigen vinden dit aan sieraden al heel veel. Ik heb mijn geliefde Pandora armband om waar ik nog steeds zo ontzettend blij mee ben en zo’n leuk cadeau vind dat ik van mijn vriend heb gekregen. Daarnaast draag ik mijn horloge van Zinzi en mijn marmere armband van Gemini Bracelets.

En dat was mijn vrolijke, flamingo outfit! Ik vind het echt een toffe outfit, al zeg ik het zelf, maar bovenal omdat het zo heerlijk zit en het helemaal Suus is!

Flamingo jurkje ~ El Vita | Spijkerjacket ~ H&M | Tasje ~ Takko | Sleehak ~ Sacha | Horloge ~ Zinzi | Armband ~ Pandora | Armband ~ Gemini Bracelets |

3 Comments

 • Reply
  Nicoleswereld
  juni 16, 2017 at 06:40

  Wat een onwijs leuk jurkje!

 • Reply
  Oui Nathalie
  juni 16, 2017 at 08:57

  Omg vind je outfit echt geweldig!!
  Super leuk die flamingo’s en details:-)

 • Reply
  The striped dress - Suzanne Elisa
  augustus 5, 2017 at 06:01

  […] jurkje. Ik was aan het shoppen bij Elvita, omdat ik mee werd getrokken door de aandacht naar het flamingo jurkje en vervolgens ging ik met drie verschillende jurken naar huis. Shame on […]

 • Leave a Reply