Vaderdag Musthaves (& Giveaway)

Hoi hoi! Het is weer bijna Vaderdag en dat betekent dat wij weer allemaal in de stress kunnen schieten voor de cadeautjes. Want, wat moet je een man nou geven? Het blijft altijd een lastige opgave om het juiste cadeau te vinden. Daarom heb ik vandaag een aantal leuke items voor je op een rijtje gezet waarmee jij vast wel iemand blij kunt maken en daarnaast ook nog een aantal leuke giveaways waarmee jij een van die items kunt winnen.

Bulldog Verzorging

Afgelopen week is er al een review online gekomen van deze twee producten van Bulldog. Sindskort is Bulldog verkrijgbaar bij Etos en dus voor iedereen heel gemakkelijk in handen te krijgen. De producten van Bulldog zijn veganistische producten en speciaal voor de mannen gemaakt. Simpel, eenvoudig en daadkrachtig, precies zoals mannen dat willen, maar wel door het krijgen van de juiste verzorging. Er zijn verschillende producten verkrijgbaar, zo reviewde ik de Misturiser en de After Shave Balm voor de gevoelige huid voor je (getest door een vader, dus zeker geschikt voor Vaderdag). Wil je de gehele review lezen, die kun je hier vinden. Een heel handig en leuk cadeau voor mannen dus en jij hebt er ook wel iets aan als een man goede producten gebruikt, jij moet er namelijk naar kijken!

A-Dam Underwear

Kleding moet iedereen hebben en een kleurrijke onderbroek is ook hartstikke leuk! Je ziet het dan niet vaak, maar toch is het leuk als je iets aan hebt wat goed zit en er goed uitziet. Tenminste dat vind ik als vrouw, maar een man vind dit ook wel stiekem! Het is namelijk het eerste wat je in de ochtend aantrekt en het laatste dat je weer uittrekt, niets vervelender als het niet fijn zit. A-Dam Underwear streeft het daarom ook na om goede onderbroeken te maken die fijn zitten met originele designs voor mannen met karakter. De boxers zijn gemaakt van fijne, zachte stoffen, geweven van 95% biologisch katoen gemixt met 5% elastan voor de stretch. De katoen wordt daarnaast zonder pesticides of chemicaliën verbouwd binnen een straal van 50 kilometer van de fabriek en daar worden de boxers dan met de hand gemaakt door mensen die eerlijk betaald worden en normale werktijden en vakanties krijgen.

A-Dam Underwear is opgericht in 2014 door vijf vrienden uit Amsterdam. Vijf hele verschillende vrienden, met verschillende opvattingen, smaken en kennis. Productie. Verpakkingen. Sales. Marketing. Lunch. Enzovoorts. Zo houden we elkaar constant gegijzeld in een aanhoudend proces van permanente verbetering. En zo is A-Dam Underwear op de markt gekomen, hele leuke onderbroeken met toffe designs die heerlijk zitten (althans als ik de mannen moet geloven).

En waarom zou je niet zo’n leuke onderbroek cadeau kunnen geven aan jouw vader als Vaderdag cadeautje? Iedereen heeft toch ondergoed nodig en deze zijn ook nog eens onwijs speciaal door de leuke desings. Ik heb echt onwijs leuke gezien, deze met stipjes en driehoekjes op de foto’s hierboven, maar daarnaast ook leuke met blauwe met witte hartjes, met walvissen of vissen. Superleuk toch? Daarnaast kan ik ook jouw blij maken met een leuke onderbroek met de desings van hierboven, ik mag namelijk één onderbroek in S, M, L en twee in XL weggeven met deze designs. Lees voor de voorwaarden even de blogpost verder.

A-dam Underwear is verkrijgbaar online en o.a. bij de Bijenkorf vanaf €22,95.

Verloren bieren van Nederland

De meeste mannen houden wel van een biertje en daarom is het ook leuk om iets cadeau te geven wat hiermee te maken heeft, namelijk dit boek. Dit boek bestaat uit een stukje geschiedenis over bier in Nederland, namelijk de verloren bieren van Nederland met maar liefst 40 recepten om zelf bier te brouwen.

Hier zie je een voorbeeld van zo’n recept en het is nogal een taal apart dat bier brouwen. Ik heb het wel eens gedaan met mijn vriend, maar er komt toch allemaal veel bij kijken zeg! Eventueel ook leuk om eens samen te gaan doen met je vader of er een cursus in te volgen (geen idee of dit soort dingen wel bestaan bij bierbrouwen, Google, help! En ja, het is zeker mogelijk, wil je dit dus doen, raadpleeg Google en je vindt heel veel mogelijkheden tot een cursus bier brouwen bij jou in de buurt). Is jouw vader een fan van (speciaal) bier of lijkt het hem leuk om er meer over te weten te komen, dan is dit boek met de verloren bieren van Nederland een passend cadeau. Daarnaast kun je aan het eind van de blogpost kans maken op één exemplaar van dit boek.

Telefoon cases

En als laatste een cadeau wat een stuk simpelere is, maar niet minder leuk. Het is een meer budgetproof cadeau als je niet veel te besteden hebt of niet van plan bent om een heel groot cadeau te doen voor Vaderdag. Helemaal niets mis mee, want iedereen heeft wel een telefoon en er iets niet veiliger om er toch een case omheen te doen. Daarom wil ik ook deze vier leuke hoesjes met je delen voor Samsung en iPhone en ze zijn echt te gek! De bovenste twee telefoonhoesjes zijn voor de Samsung Galaxy J5 2016 en de onderste twee hoesjes zijn voor iPhone 5 / 5S, maar daarnaast hebben ze voor heel veel (bekendere/nieuwe) telefoons leuke cases. De hoesjes zijn heel verschillend, twee leuke cases met een printje, namelijk emoties en pinguïns, een met een leuk marble printje en een basic minty groen flip hoesje.

Alle vier de telefooncases zijn afkomstig van Hoesjes-Outlet voor een budget prijsje. De flipcase is verkrijgbaar voor €11,99, het hoesje met emoticons is verkrijgbaar voor €8,99, de marmer case voor €10,99 en het hoesje met pinguïns voor €9,99. En alle cases ga ik verloten voor een giveaway, dus kijk snel verder wat je daar allemaal voor moet doen.

Giveaway

Drie winacties in deze blogpost waar je kans op kan maken, namelijk A-Dam Underwear, Verloren bieren van Nederland – boek en de cases van Hoesjes-Outlet. Wat moet je doen om kans te maken op een van deze items, kijk verder. Er zijn verschillende items die ik kan weggeven, dus er kunnen ook maar liefst 10 mensen iets winnen!

Laat hieronder een reactie achter en laat mij weten waar jij kans op wil maken en waarom. Vermeld er  wel bij in welke maat je de A-Dam Underwear zou willen en naar welke case (voor elke telefoon) je voorkeur uit gaat.  (Vul zeker ook een geldig e-mailadres in zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt!)

Buiten de giveaway waar je jouw vader blij mee kan maken (of iemand anders), bevat het ook een aantal handige en leuke tips voor een cadeautje voor Vaderdag waar jij jouw vader zeker mee kan verrassen.

Wat geef jij je vader met Vaderdag?

4 Comments

 • Reply
  marina
  juni 13, 2017 at 08:33

  Ik ga voor de telefoon case. Ik heb een Samsung j3. Dit is een leuke acties. Ik waag een kans.

 • Reply
  Jessica J.
  juni 13, 2017 at 10:17

  Ik denk dat ik binnenkort eens op zoek ga naar de producten van Bulldog, voor m’n vriend. Heel erg fijn: degelijke producten die ook nog eens proefdiervrij zijn. Het A-Dam Underwear ziet er ook leuk uit. Fijn dat de onderbroeken uit biologisch katoen bestaan.
  Mag ik deelnemen voor m’n vriend? 🙂 Indien ja, dan waag ik een kans voor het A-Dam Underwear in maat M. Hij koopt uit zichzelf namelijk altijd saaie onderbroeken, haha. Ik koop af en toe een leuke, originele of zelfs grappige onderbroek voor hem: eentje van The Simpsons, een supermanbroek, eentje met een all-over print van Minion-hoofdjes, … Een van deze leukerds past dus perfect in het rijtje! 🙂
  Veel succes, iedereen!

 • Reply
  AnnaB
  juni 15, 2017 at 13:12

  Mijn lieve vader maak ik graag blij met het boek :Verloren bieren van Nederland Hij leest graag en drinkt ook graag een biertje

 • Reply
  Marloes
  juni 15, 2017 at 16:31

  Ontzettend toffe post! Graag doe ik mee voor de leuke telefoonhoesjes voor de iphone. Ze zijn zo cute! Ik denk dat mijn vriend daar net zo in denkt, toekomstige papa!

 • Leave a Reply