Guhl Lang & Soepel Voor Lang Haar Shampoo & Conditioner

Hi ladies! Lang haar mooi soepel te houden kan nog wel eens een hele opgave zijn. Ik ben mijn lange haar al heel snel beu en gooi het dan snel in een knot om er maar zo snel mogelijk van af te zijn, want dan voorkom ik de vele knopen in mijn haar, waardoor het alleen nog maar meer chaos wordt. Om lang haar toch het meest fabulous eruit te laten zien, komt Guhl met een vernieuwde formule voor de Lang & Soepel lijn. Dat moest ik zeker testen!
Doordat ik al heel wat jaren lang haar heb, weet ik ook hoeveel struggles dit met zich mee brengt en Guhl weet dat ook en probeert met de vernieuwde formule van de Lang & Soepel lijn hier op in te spelen. Veel vrouwen met lang haar ervaren namelijk door, beschadigd of breekbaar haar of een gebrek aan glas en de meeste producten welke dit tegengaat, verzwaren juist het haar, waardoor volume ontbreekt. Speciaal voor dit haartype herintroduceert GUHL de Lang & Soepel-lijn met vernieuwde formules! De unieke combinatie van Proteïne-Lipide + Complex en Sakura Kersenbloesem + Olie verzorgt en versterkt lang haar en geeft het levendigheid en veerkracht. Dit zorgt ervoor dat lang haar er weer glanzend en gezond uitziet, zonder dat het volume wegneemt.

Guhl Lang & Soepel Shampoo

Aller eerst de shampoo uit de Lang & Soepel lijn van Guhl. Een product dat iedereen moet gebruiken en de een is hier heel gemakkelijk in en de ander is heel kieskeurig als het gaat om de juiste shampoo voor het haar. Ik zelf ben niet zo heel moeilijk, maar houd wel graag vast aan één of twee shampoo’s die goed voor mij werken en blijf deze vaak ook langere tijd gebruiken.

Zo heb ik helaas mijn twijfels bij de shampoo uit de Lang & Soepel lijn. Het heeft hele leuke kanten, het verzorgt mijn haar namelijk intens, laat het zijdezacht aanvoelen en laat het heerlijk ruiken, maar mijn haar lijkt wel eerder vet te worden en verliest het volume. Dit vind ik vervelend, want ik wil niet rondlopen met vettig (lijkend) haar. De shampoo bevalt me dus niet zo heel goed.

Ingrediënten: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Cocamide MEA, Lauric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Benzyl Alcohol, Malic Acid, Silicone Quaternium-18, PPG-9, Panthenol, Benzophenone-4, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Disodium EDTA, Trideceth-6, Trideceth-12, Glycine, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Isopropyl Myristate, Stearoxypropyl Dimethylamine, C14-28 Isoalkyl Acid, Sodium Hydroxide, C14-28 Alkyl Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Stearyl Alcohol, Prunus Serrulata Flower Extract, CI 17200, CI 16035, CI 60730, CI 19140

Guhl Lang & Soepel Conditioner

Het gebruiken van conditioner heb ik sindskort weer herontdekt. Ik heb hier heel lang een haat-liefde verhouding mee gehad, omdat ik er altijd tegenaan liep dat mijn haar geen volume meer had en er zelfs vettig uit zag. Dit is iets wat je absoluut niet wilt en waar de Lang & Soepel lijn ook voor is. Zij willen namelijk je haar verzorgen, maar niet verzwaren. Daarom was ik ook zo benieuwd en voornamelijk naar de conditioner uit de lijn.

De conditioner geeft ook zeker de perfecte verzorging in de punten van het haar en verzwaart de punten niet. Daarnaast kan ik heel gemakkelijk mijn haar doorkammen na het wassen (vochtig haar), maar ook op elk ander moment zonder (extreem) veel knopen. Mijn haar voelt goed verzorgd aan en is heerlijk zacht!

Ingrediënten: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Dimethicone, Parfum, Dipropylene Glycol, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Lactic Acid, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Laureth-23, Laureth-4, Glycine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Isopropyl Myristate, Stearoxypropyl Dimethylamine, C14-28 Isoalkyl Acid, C14-28 Alkyl Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Stearyl Alcohol, Prunus Serrulata Flower Extract, CI 17200, CI 16035, CI 19140, CI 60730.

Twee producten waar ik heel wisselend over ben qua mening. De conditioner is echt top en vind ik heerlijk in gebruik, maar ik gebruik helaas de shampoo minder graag, omdat mijn haar vettig lijkt na gebruik. Een gemengd gevoel dus over de producten.

Guhl Lang & Soepel Shampoo en Conditioner zijn beide verkrijgbaar voor €6,99 per stuk bij de drogisterij.

Ben jij bekend met de Lang & Soepel lijn van Guhl?

No Comments

Leave a Reply