Batiste Tropical & Batiste Extreme Volume

Hoi hoi! Droogshampoo is echt mijn grote live shaver! Ik heb zo’n grote hekel aan het wassen van mijn haar, na het wassen als mijn haar weer helemaal naar wens zit, vind ik wel fijn, maar het hele gedoe van wassen, in model brengen en alles wat daarbij komt kijken, vind ik niet zo heel leuk… Droogshampoo zorgt er echter voor dat ik het wassen van mijn haren een tijdje kan uitstellen, het er toch fris uit ziet en daarnaast is het ook nog eens goed om je haar niet te vaak te wassen. Vandaar vandaag deze leuke review van twee nieuwe droogshampoo’s van Batiste, namelijk Tropical & Extreme Volume. Twee heerlijke droogshampoo’s! 

Batiste steekt hun producten in een nieuw jasje, speciaal voor het zomer seizoen. Een  nieuwe verfrissende look voor de producten welke ook zullen zorgen voor een verfrissende look voor jou! Batiste Tropical & Extreme Volume zijn in een nieuw jasje gestoken en dit redesign zorgt ervoor dat jij helemaal klaar bent voor de zomerse, tropische avonden met een cocktail, muziek en heel veel volume.

Batiste Tropical

Batiste: “Batiste Tropical zorgt ervoor dat je je meteen in tropische sferen begeeft en zin hebt in een exotische cocktail uit een kokosnoot. Je haren worden opgefrist en meteen van volume en textuur voorzien. De perfecte start voor een Caribische, swingende avond dankzij de exotische kokosnoot geur die jouw haren heerlijk laten ruiken!” 

Een heerlijke droogshampoo dus die je haar opfrist en tegelijker tijd van volume en textuur voorziet met een heerlijke, tropische kokosnoot geur. Je haar ruikt lekker fris en zo ziet het er ook zeker uit. Ik kon in het begin de geur van kokosnoot niet plaatsen, maar het is inderdaad waar en het is heerlijk! Dus als je haar een beetje klaar is met goed zitten en lekker ruiken, is het heel fijn om Batiste Tropical te gebruiken. Twee vliegen in één klap! De droogshampoo spray je op de haarwortels (zo’n 30 cm van je haar af) en je ziet direct dat het product zijn werk gaat doen. Er komt een witte waas over en deze kun je direct inmasseren (waar ik voorheen met andere droogshampoo’s wel eens moest wachten met inmasseren van het product) en je haar ziet er direct een stuk frisser uit en je kunt weer ±3 dagen vooruit). Het voordeel van deze droogshampoo is dat ik heb in mijn haar spray, direct kan inmasseren en mijn haar drie dagen langer er schoon uit ziet. Ik gebruik het product de eerste dag dat mijn haar een opfrisbeurt nodig heeft en ik kan weer drie dagen verder zonder het product nog eens te gebruiken. De droogshampoo maskeert het vette en zorgt dat dit ook niet direct weer terug komt. Daarnaast zorgt het ook voor een mooi volume, niet te extreem, maar het zorgt ervoor dat je haar niet zo plat op je hoofd ligt, wat wel gebeurt als je vettig haar hebt. Het product laat voor mijn haar geen witte waas achter, echter heb ik dan ook heel licht haar en kan het met donker haar helaas wel zijn dat er ietswat een witte waas achter wordt gelaten.

 

Batiste Extreme Volume

Batiste: “Wil jij een avond met show-stopping heavenly volumineus haar, dan gebruik je de Batiste Extreme Volume. Nooit meer futloos haar dankzij de lichtgewicht formule van Batiste Extreme Volume die jouw haar verfrist, nieuw leven inblaast en extra volume geeft met behoud van de natuurlijke beweging en veerkracht van je haar, ben jij show-stopping deze avond.  Turn up the volume!”

Ik hou van volume! Een grote bos krullen, messy bovenop en dat creëer je gemakkelijk met deze droogshampoo. Het product is niet heel anders dan Batiste Tropical. Je haar wordt op hiermee ook een nieuw leven ingeblazen, maar met nog veel meer volume dan Batiste Tropical. Je haar blijft gelukkig de natuurlijk beweging en veerkracht houden, welke je normaal gesproken ook hebt en het haar is niet zo stijfjes alsof je er 1 kg haarlak in hebt gesprayt. Je haar is fris, voorzien van (ja, echt waar) ontzettend veel volume en je kunt helemaal voor dat feestje gaan! Net zoals Batiste Tropical kun je het product direct inmasseren na het aanbrengen en ziet het er ook langere tijd (± 3 dagen met 1 keer gebruiken) frisser uit. Batiste Extreme Volume laat ook weer bij mij geen witte waas achter, maar mocht je heel donker haar hebben misschien wel (daar heeft Batiste anders wel een ander product voor, namelijk Batiste Dark & Brunette Droogshampoo). Net als Batiste Tropical is dit ook een heerlijk product om te gebruiken en ik blijf het maar zeggen, wat een volume!

Twee heerlijke droogshampoo’s welke beide zorgen voor een fris gevoel en een wasbeurt nog eventjes uitstellen, maar waarmee je zeker naar buiten kan voor een tropisch feestje met cocktails en waar je zeker niet onder doet voor meiden met net gewassen haar en extreem volume! Batiste Tropical is verkrijgbaar voor €4,79 en Batiste Extreme Volume is verkrijgbaar voor €5,89 bij onder andere Kruidvat, Etos, Douglas en  Trekpleister.

Heb jij de droogshampoo’s van Batiste ooit geprobeerd?

 

1 Comment

  • Reply
    Mini droogshampoo's van Batiste - Suzanne Elisa
    oktober 17, 2017 at 06:00

    […] al terug al gereviewd, dus ben je benieuwd wat je er toen allemaal van vond, lees dan zeker even deze review. Deze droogshampoo heb ik in de fullsize heel veel gebruikt en hij is echt geweldig! Nu heb ik de […]

  • Leave a Reply