Ik heb een nieuwe bril!

Hoi hoi! In mijn Happy List is het al meerdere keren voorbij gekomen, het langere tijd op hebben van mijn oude bril wat zo fijn voelde en het uitkiezen en uiteindelijk ook krijgen van een nieuwe bril waar ik op dit moment heel veel plezier van heb en van kan genieten. Vandaag laat ik je mijn nieuwe bril zien! }
Dit is dan de nieuwe bril waar ik het over had. Ik had echt niet verwacht dat ik ooit een zwarte bril zou kopen, maar hij is leuk, toch? Het is dus een zwarte bril en van de binnenkant is hij wit en dat maakt het contrast zo leuk en daarom is het dus ook een bril die goed bij mij past. Ik zoek een beetje dat contrast op! Voor de rest heeft de bril aan de zijkanten hele leuke details, ook zwart-wit.

De reden dat ik nu aan een nieuwe bril ben, is dat het voor mij niet mogelijk was om nog lenzen te dragen en dat vond ik in het begin totaal niet leuk, maar nu vind ik het ondertussen heel erg fijn en heb ik er helemaal geen probleem meer mee. Voor de komende tijd is het dus Suzanne met een bril en daar ben ik nu heel erg tevreden mee en de struggles die ik hiervoor had, weet ik nu dus ook te omzeilen.

De bril die ik heb, heb ik gekocht bij Pearle en hij is van RayBan en I love it!

Draag jij een bril?

5 Comments

 • Reply
  kimmetjekims
  juni 6, 2017 at 08:49

  Staat je super meis! Leuke foto’s heb je gemaakt!!

 • Reply
  Nicoleswereld
  juni 6, 2017 at 09:26

  Wat een mooie bril, en leuke foto’s heb je gemaakt.

 • Reply
  Eva
  juni 6, 2017 at 16:27

  Hele leuke bril! Staat je goed!

 • Reply
  Girls-things
  juni 6, 2017 at 20:29

  Leuke bril, staat je super mooi!
  Ik draag zelf ook een bril. Ik moet mijzelf echt aanleren hem vaker op te doen, haha.

 • Reply
  Jessica J.
  juni 12, 2017 at 12:21

  Toffe foto’s! De bril staat je erg goed. Ik draag ook een bril, al heb ik ook daglenzen voor als ik ergens heen moet en m’n bril in de weg vind zitten. Ik moet nodig een nieuwe bril kopen, want de mijne is al ontzettend oud en eigenlijk niet meer sterk genoeg. Kan niet goed voor m’n ogen zijn…

 • Leave a Reply