Miss Sporty Insta Glow Blusher & Mosaic Powder Review

Hi ladies! Het is weer tijd voor een leuke review van twee producten van Miss Sporty ditmaal. Ik heb al eerder producten gedeeld van Miss Sporty Insta Glow en vandaag is het de beurt aan de Blusher en de Mosaic Powder van deze lijn. Twee hele fijne producten kan ik je alvast verklappen.
Een mooie koraalkleurige blush en een mosaic powder welke voor mij denk ik heel goed te gebruiken is al compact powder. Vorige week was ik heel enthousiast in mijn review over de foundation en primer en heeft de primer mijn hartje zeker gestolen. Vooral de blush steekt er dit keer met kop en schouder boven uit!

Miss Sporty Insta Glow Blusher 006 Shiny Coral

Miss Sporty Insta Glow Blusher is voor €3,59 verkrijgbaar in verschillende kleuren en wat zijn het toch toffe blushes! Ik kan mijn oordeel alleen geven over de kleur 006 Shiny Coral, maar ik ben hier zo enthousiast over dat ik misschien ook nog wel de andere blushes en zelfs de bronzers zou willen aanschaffen om uitgebreid te gaan testen en gebruiken.

Shiny Coral is een glanzende, koele koraaltint welke heel mooi pigment afgeeft en een onwijs mooi blos en shine afgeeft op je wangen. Het is zo onwijs mooi, je straalt, je ziet er gezond uit en ik vind het heerlijk om deze blush te gebruiken. Ik vind zelfs dat je moet opletten met het aanbrengen van de blusher dat je niet te veel gebruikt, want dan heb je een grote koraalkleurige streep op je gezicht, want goh wat een pigment!

Miss Sporty Insta Glow Mosaic Powder 001 light

Dan de Mosaic Powder, dit is in mijn hoofd altijd een lastig product geweest en nu in de zomer, wanneer mijn huid wat meer kleur heeft, vind ik het toch wel fijn om te gebruiken. In de winter is zo’n product namelijk te donker als compact powder en fungeert het als een contourpoeder, maar nu kan ik het als een compact powder gebruiken en daar werkt het nu ook erg goed voor. Ik focus met het afpoederen op twee gedeeltes van mijn gezicht, namelijk de plekken waar ik het wil oplichten en de rest van mijn gezicht. De plaatsen in mijn gezicht wat ik meer wil oplichten (onder de ogen, de neus, midden van de kin, midden van het voorhoofd) gebruik ik de lichtere kleuren uit de poeder en neem ik enkel deze op mijn kwast en breng ik aan op die plekken en de rest van het gezicht poeder ik af door met mijn kwast door de gehele poeder te gaan. Dit zorgt ervoor dat alles netjes is afgepoederd, je de delen van je gezicht meer oplicht en alles al direct mooi en flawless laat overlopen met maar één product.

Een heel fijn product wat mij betreft en wat ik graag gebruik als ik snel wil doen, maar terwijl wel alles er smooth uit moet zien.

En dan zie je hier de producten op de arm, de blush knalt er echt vanaf en je moet even goed kijken voor de Mosaic Powder, maar heel subtiel zie je hem wel en dat is eigenlijk ook de bedoeling van zo’n poeder. Ik wil niet dat een poeder zo op de huid ligt en opvalt, maar het moet juist subtiel zijn.

Twee toppers van producten wat mij betreft die ik nog veel ga gebruiken en de blush is voor mij al een product geweest welke ik de laatste tijd dag in, dag uit heb gebruikt.

De Miss Sporty Insta Glow producten zijn te koop bij onder andere de Etos.

No Comments

Leave a Reply