Hello June

Hello June! Ook mei is weer tot zijn einde gekomen. Waar mei bestond uit eind gesprekken, series kijken, shoppen en heel vrije tijd, bestaat juni hier nog veel meer uit met hopelijk een heleboel zon. Er staan weer een aantal leuke dingen op de planning voor deze maand, niets spectaculairs, maar zeker niet minder leuk.

Plannen maken voor de vakantie

De vakantie komt nu toch langzaam dichter bij, over iets minder dan 2 maanden zit ik namelijk zijn wij namelijk al aan het shoppen en biertjes drinken in Praag en Milaan. De plannen voor de vakantie moeten dus ondertussen wel gemaakt worden en daarom ben ik al flink op internet aan het rondkijken voor de hotspots van deze twee steden om te zien wat er allemaal te beleven is en wat wel in ons straatje ligt. Een tip hierbij trouwens: Ik heb een groeps Whatsapp aangemaakt voor mij en mijn vriend waar we alles in delen wat betreft de vakantie. Alle hotspots die wij beide tegen komen, gooien we in de app en zo hebben we daarna alles op een plek wat wil eventueel willen zien of wat we nog verder kunnen uitzoeken.

Boeken lezen

Ik ben de laatste tijd weer veel meer bezig met het lezen van boeken, ik heb weer meer tijd dus dan doe je dit ook sneller. Ik ben op dit moment bezig met het boek ‘Vrouw zoekt berg om tegen op te zien’ en het is nu al een onwijs leuk boek! Ik ben hier nog maar net in begonnen en dus nog niet heel erg ver, maar ik ben benieuwd hoe lang ik er dadelijk echt over ga doen. Het is een boek dat je in een ruk uit kunt lezen! Daarnaast heb ik ook al het volgende boek klaar liggen om te lezen, namelijk ‘Flawless’ van Amanda Rijff met allemaal tips en tricks op het gebied van beauty en mindfullness. Dit boek ga ik dus ook binnenkort lezen en daar komt ook een review (met leuke giveaway) van op de blog, dit gaat dus ook nog volgen in de maand juni.

Zon & heel veel kleurrijke foto’s

Ik hoop zo dat het mooie weer nog even aan houdt, want ik vind het heerlijk. Jurkjes, korte broekjes, rokjes, slippertjes, sandaaltjes! Van mij mag het zo door gaan tot ergens halverwege oktober, hihi! Ik vind het heerlijk dit weer en dat levert ook alleen maar leuke foto’s op met leuke achtergronden door de zon en de groene tuinen en vrolijke outfits en kleurrijke producten! Die zullen de komende tijd ook veel meer voorbij gaan komen, zomerse outfits en zomerse producten, want daar ik het ook precies weer voor.

Wat zijn jouw plannen voor de maand juni?

XOXO

No Comments

Leave a Reply