6 leuke jurkjes voor mijn diplomering

Hoi hoi! Het einde van het schooljaar en misschien voor jou ook wel het einde van je opleiding, komen weer in zicht. Voor mij is het zo dat ik alleen nog maar naar stage hoef en mijn school al volledig heb afgesloten en begin juli mijn diploma officieel in ontvangt mag nemen. Een officieel moment, waarbij ik er natuurlijk leuk uit wil zien en het liefst in een leuk jurkje met een mooie hak. Daarom laat ik je vandaag 6 verschillende, ontzettend leuke jurkjes zien waarin je kan stralen tijdens je diploma uitreiking. 

Hierboven zie je de zes jurkjes die ik heb uitgezocht, die eventueel wel geschikt zouden kunnen zijn voor een diploma uitreiking. Zelf heb ik ondertussen drie jurkjes gekocht voor deze grote dag, echter kan ik er maar een aan. Ik kwam op het moment dat ik op pad ging voor een jurkje voor dit moment, twee ontzettend leuke jurkjes tegen, namelijk Vitinny jurk van Vila in het kaki met wit gestreept (zoals de oudroze hierboven) en nog een andere jurk van Vila. Deze twee heb ik toen beide gelijk gekocht en bedacht om ze nog apart te houden voor de diploma uitreiking en op de dag zelf te beslissen welke jurk het zou worden. Echter kwam ik daarna bij de Shoeby en kwam ik de Lace jurk tegen en heb ik deze ook maar meegenomen. Hier was ik namelijk helemaal van ondersteboven en deze gaat het nu ook sowieso worden. Daarnaast zijn ook alle andere jurkjes hartstikke leuk voor zo’n moment, een jurkje met kant vind ik er heel speels, vrouwelijk en chic uitzien, maar ook de jurk van Vila met een open rug is fantastisch op zo’n feestelijk moment.

Stuk voor stuk leuke items hierboven, maar stuk voor stuk ook verschillend. Natuurlijk is het geen must om een jurkje aan te hebben tijdens zo’n moment als een diploma uitreiking, maar zelf heb ik hier wel voor gekozen en hangt mijn jurkje voor de diploma uitreiking al in de kast klaar voor ‘de grote dag’!

Wat lijkt jou leuk om te dragen tijdens een diploma uitreiking?

2 Comments

 • Reply
  Nicoleswereld
  mei 31, 2017 at 06:35

  Het witte kanten jurkje vind ik erg leuk!

 • Reply
  Kim
  mei 31, 2017 at 08:47

  Ik vind het off the shoulder jurkje heel mooi classy!

 • Leave a Reply