Gladde benen met Wilkinson Sword Quattro for Women

Hoi hoi! Het is weer tijd voor blote benen, bikini’s en dus gladde oksels en een haarvrije bikinilijn. Tijd om dus weer op zoek te gaan naar jouw favoriete scheermes om alles zo glad mogelijk te krijgen voor de zomermaanden. Zelf vind ik dit nog wel eens lastig, welk scheermes en welke formule werkt goed voor mij. Wilkinson komt daarom nu met een Trial Beauty Edition en zelf neem ik daarvan Quattro For Women scheermes onder de loep.

De Trial Beauty Edition bestaat uit drie verschillende scheermessen voor alle drie een mooi resultaat om verschillende lichaamsdelen mooi glad te maken. Quattro for Women, Hydro Silk en Intuition. Drie verschillende scheersystemen waarvan er vast wel een geschikt is voor jou, als je opzoek bent naar

Hydratatie van de huid door Hydro Silk

Gladde en zachte benen, dat is natuurlijk ideaal met het mooie weer, maar daarnaast ook elk moment van het jaar. Je voelt je direct een stuk frisser, schoner en vooral vrouwelijker  met gladde en zachte benen. De vijf Curve-sensing mesjes van Wilkinson Sword Hydro Silk zorgen voor deze zijdezachte en gladde huid. Je scheert je benen, maar daarnaast worden ze ook verzorgd door het Hydra Renew Serum welke verstopt zit in het scheermes en wordt geactiveerd door het water waarmee je in contact komt tijdens het scheren. Het serum bevat shea boter welke het vochtgehalte aanvult tijdens het scheren en waarvan je de hydratatie nog twee uur na het scheren voelt. De ovalen kop van het scheermes beweegt efficiënt en moeiteloos langs de vrouwelijke contouren.

Schuimt en scheert tegelijk, namelijk Intuition

Dit is het scheermes wat ik zelf altijd gewend ben, maar dan weer in een andere edition. Het is een scheerblok waarmee je tegelijk scheert en schuimt en waarbij je dus geen scheergel hoeft te gebruiken. Dit scheelt toch weer producten tijdens het meenemen in een vakantie. De bewegende kop met vier uiterst doeltreffende mesjes wordt omringd door een zachte crème zeep met conditioner welke tijdens het scheren je huid hydrateert. De bewegende kop zorgt ervoor dat je daarnaast ook gemakkelijk overal bij kunt voor een optimaal glad resultaat.

Dagenlang gladde benen door Quattro for Women

Het vervelende van scheren is dat je het zo vaak moet doen, voordat je het weet zijn de haartjes weer terug gegroeid of heb je tijdens de scheerbeurt toch niet alles gehad. Hier baal ik altijd het meest van. De Quattro for Women biedt dankzij de vier messcherpe scheermesjes een dagenlange zijdezachte huid van oksels, bikinilijn en benen. Daarnaast wordt je huid beschermt tegen huidirritaties door de beschermingsbeugels op de mesjes en je kunt door de bewegende kop overal gemakkelijk bij om alles echt haarvrij te krijgen.

Een hele prettige scheerervaring met Quattro for Women. Je hebt onwijs scherpe mesjes waardoor alles optimaal glad is en je kunt genieten van je stralende benen en oksels. Ik vind het prettig als alles weer zo glad en je benen weer glanzende onder de jurkjes en mooi bruin kunnen kleuren. Doordat benen volledig glad zijn, worden ze namelijk ook eerder bruin doordat je het bovenste laagje van de huid weg scheert.

Daarnaast bevatten de beschermingsbeugels vitamine E en aloë vera om zo ook huidirritatie voor te zijn door de huid te verzorgen. Zelf vind ik ondanks dat een scheermes al een verzorgende factor bevat het wel prettig om mijn huid naderhand nog goed te hydrateren. De bewegende kop van het scheermes is wat mij betreft ideaal, ik kan overal zo makkelijk bij, elke vrouwelijke contour wordt helemaal haarvrij door Quattro for Women.

Wilkinson Sword Quattro for Women is wat mij betreft een ideaal scheersysteem om alles mooi haarvrij te krijgen en voor gladde benen, oksels en een bikinilijn te zorgen. Ideaal en dat voor maar €4,99. Zowel de Quattro for Women voor langdurig gladde benen, de Hydro Silk voor ultieme zachte benen of de Intuition voor intens scheergemak zijn verkrijgbaar voor €4,99 bij de meeste grote drogisterijen.

Welk scheersysteem lijkt jou het fijnst?

No Comments

Leave a Reply