Mijn liefde voor mannen in overhemd

Hoi hoi! Een tijdje terug heb ik al met veel liefde en enthousiasme gedeeld waarom ik zo onwijs erg houdt van triangel bh’s en dat artikel is zo goed ontvangen door jullie, dat het me leuk leek om er een soort serie van te maken. Voor deze keer een totaal andere liefde voor, want ik wil namelijk alles delen over mijn liefde voor mannen in overhemd. Want … I like that!

Het overhemd op de foto is van het merk Seidensticker en is één van de grootste overhemden fabrikant van Europa, zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende pasvormen zoals regular fit, slim fit en super slim fit (met een lichte stretch). Voor iedereen dus een mooi overhemd te vinden die goed bij jouw aansluit. Dat is ook een beetje het eerste waarom ik een overhemd zo mooi vind. Een overhemd, zowel bij vrouw als man, staat altijd heel mooi gekleed. Je doet een overhemd aan en een mooie jeans en je bent klaar. Het staat direct goed, je bent gekleed en daarnaast is het ook nog geschikt voor elke gelegenheid. Een feestje, een diner met je vriendin, naar werk of een doordeweekse dag, een overhemd gaat altijd.

Daarnaast zie je het er ook vanaf als het een mooi, luxer overhemd is en dat vind ik ook altijd zelf een prettig idee. Je geeft wat meer geld uit aan een luxer kledingstuk en je merkt dat het ook veel en veel langer mee gaat en een stuk mooier blijft met dragen en vaker wassen.

Maar buiten dat het altijd goed staat, je kwaliteit er vanaf ziet, is het ook onwijs sexy [Encylo voor sexy: “1) Aantrekkelijk 2) Bevallig 3) Dartel 4) Met veel sexappeal 5) Opwindend 6) Pikant 7) Prikkelend 8) Uitdagend 9) Verleidelijk 10) Wellustig 11) Zinnelijk”]. Ben ik de enige die er zo over denkt of zijn dat meer mensen? Als ik een man op straat zie lopen, in een film of serie of mijn eigen vriend in een overhemd, gaat mijn hartje sneller kloppen! Een lekker geurtje erbij, overhemd aan en je kunt mij zo ongeveer wegvegen haha!

Dit is waarom ik zo van mannen in overhemd hou, het ziet er altijd onwijs goed en sexy uit! Zeker als je het overhemd mooi in de broek draagt en een mooie riem. Tip voor de eerste date dus, om een mooi overhemd aan te trekken en zo maak je sowieso indruk.

Hou jij ook van mannen in overhemd?

1 Comment

  • Reply
    Barbie
    mei 28, 2017 at 01:54

    Ik ben het helemaal met je eens! Elke man is knapper met een goed overhemd aan.

  • Leave a Reply