Jil Sander Sun Pop Arty Pink

Hi girls! Ik kijk zelf elke zomer uit naar het moment dat ik mijn zomergeuren weer uit de kast kan halen en ik deze weer kan gaan gebruiken. Zo komen ook veel merken elke zomer weer met een nieuwe summer edition uit en zo heb ik elk jaar weer iets nieuws om naar uit te kijken en dit keer waren dit de drie parfums van Jil Sander Sun Pop Summer Edition. Drie verschillende geuren, waarvan ik de heerlijke roze flacon met een heerlijke geur heb weten te bemachtigen, Jil Sander Sun Pop Arty Pink. 

Jil Sander komt dit jaar met maar liefst drie varianten van de welbekende Sun geur, de Sun POP summer edition. Drie heel verschillende geuren die geschikt zijn om te dragen in de zon. De drie geuren van Sun POP worden als volgt beschreven:

 • Arty Pink is een weelderige oosters-bloemige geur met prikkelende geuren zoals limoen en rode bes met een intense mix van jasmijn, tiarébloesem en vanille.
 • Coral Pop is florale, vrouwelijke geur met een blend van mandarijnzest en delicate noten van fresia, osmanthus en heliotroop, op een basis van zachte musk en amber.
 • Green Fusion is op basis van musk en eigentijdse houtnoten.

Drie hele verschillende geuren die je lekker, maar ook zeker niet jouw smaak kunnen zijn. Zelf heb ik alle drie de geuren uitvoerig getest in de winkel voordat ik mijn besluit nam om Arty Pin mee naar huis te nemen. Coral Pop is namelijk ook een hele lekkere geur en Green Fusion is iets minder mijn smaak, maar Arty Pink was het voor mij helemaal. Een geur waar vanille in zit doet het vrijwel altijd goed bij mij en de frisheid van limoen en het bloemige doen het goed bij mij.

Arty Pink is vormgegeven in een prachtig, aandachttrekkend, neon roze flacon en dit staat zo leuk in de zomer op je make-uptafel. Het trekt je aandacht, laat direct je hoofd op hol slaan en ik krijg direct zin in de zomer bij het zien van deze parfum. Het vrouwelijke van de flacon komt daarentegen ook direct terug in de geur. Je spuit hem op en er komt een heerlijke zoete, verleidelijke geur op je af. Het allerleukste van deze parfum is dat hij daarnaast ook heerlijk lang zoet blijft, maar daarnaast ook een beetje kruidiger wordt. De geur lijkt misschien voor jezelf te vervagen, omdat je gewend raakt aan de geur, maar de geur blijft heel lekker hangen, niet te aanwezig, maar op een juiste manier. Zelfs na uren krijg ik ooit nog te horen dat ik lekker ruik.

Ook met deze summer edition ben ik heel erg enthousiast. Ik draag hem dagelijks en het is en blijft een heerlijke geur. De verpakking ziet er daarnaast ook heerlijk uit, de witte letters knallen van de neon flacon af. Een eyecatcher op je  make-uptafel. Ik ben heel erg blij met Jil Sander Sun Pop Arty Pink voor deze lente en zomer.

De gehele SUNPOP collectie is vanaf nu verkrijgbaar en kost € 35,- (100 ml) en is verkrijgbaar bij o.a. Etos & Douglas.

Wat vind jij van Jil Sander Sun Pop Summer Edition?

5 Comments

 • Reply
  Susan
  mei 26, 2017 at 07:42

  Deze lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Marloes
  mei 26, 2017 at 08:40

  Lijkt me heerlijk!

 • Reply
  gea
  mei 26, 2017 at 21:08

  Alleen het flesje al vind ik ontzettend mooi! lijkt mij een fijne geur 🙂

 • Reply
  Jeanelle
  mei 26, 2017 at 21:48

  Deze lijkt me heerlijk voor in de zomer!!

 • Reply
  Nicole
  mei 27, 2017 at 19:44

  Wat een lekker vrolijk parfum zeg. Hij ziet er mooi uit en de geur lijkt me ook erg lekker!

 • Leave a Reply